דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כבדי הודו עם קוביות תפוחי אדמה ובטטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כבדי הודו עם קוביות תפוחי אדמה ובטטה

כבדי הודו עם קוביות תפוחי אדמה ובטטה

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל פנחס
תבשיל של כבדי הודו עם תפוחי אדמה ובטטות בטעמי חוויאג'.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
כבד הודו טרי או קפוא עליו מפזרים מעט מלח גס
1 
בצל חתוך לקוביות גדולות
1 
בטטה חתוכה לקוביות בינוניות
1 
תפוח אדמה חתוך לקוביות בינוניות, מבושל חצי בישול
5  שיני
שום חתוכות לרצועות
1  כף
שמן קנולה
0  לפי הטעם
חוויאג'
1  כפית
תבלין עוף או גריל
0.25  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים במחבת את הבצל בשמן עד שנהיה שקוף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטה לבצל.
  • שלב 3

    0 דקות
    כאשר הם רכים מוסיפים את השום לטיגון קל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את כבד ההודו שנחתך מראש לרצועות בעובי אצבע. מוסיפים חוויאג', תבלין על האש בנדיבות, מעט פפריקה, פלפל שחור ומלח.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים 3-4 דק' ומוכן.
כבדי הודו עם קוביות תפוחי אדמה ובטטה

שלב 1 מתוך 5

מטגנים במחבת את הבצל בשמן עד שנהיה שקוף.

כבדי הודו עם קוביות תפוחי אדמה ובטטה

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטה לבצל.

כבדי הודו עם קוביות תפוחי אדמה ובטטה

שלב 3 מתוך 5

כאשר הם רכים מוסיפים את השום לטיגון קל.

כבדי הודו עם קוביות תפוחי אדמה ובטטה

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את כבד ההודו שנחתך מראש לרצועות בעובי אצבע. מוסיפים חוויאג', תבלין על האש בנדיבות, מעט פפריקה, פלפל שחור ומלח.

כבדי הודו עם קוביות תפוחי אדמה ובטטה

שלב 5 מתוך 5

מבשלים 3-4 דק' ומוכן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

    קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

    60 דקות קל
  • כבדי עוף ביין אדום ודבש

    כבדי עוף ביין אדום ודבש

    40 דקות בינוני
  • כבדי עוף, פטריות ויין

    כבדי עוף, פטריות ויין

    40 דקות בינוני
  • כבדי עוף ופורטובלו ביין, בלסמי ודבש

    כבדי עוף ופורטובלו ביין, בלסמי ודבש

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים