דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כבד צמחוני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כבד צמחוני

כבד צמחוני

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יעל הס
לא חייבים להיות צמחוניים, כי הסלט הזה עמוס בכל טוב של הטבע ועולה על המקור הבשרי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
בצל בינוניים, חצויים ופרוסים
2  כפות
שמן קנולה
2 
ביצה קשות
1  חבילה
אפונה
150  גרם
אגוזי מלך
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
2 
תפוח עץ מזן גרנד סמיט, לקישוט
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצלים בשמן, עד שהם הופכים שקופים ומעט שחומים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים במעבד מזון בצלים מטוגנים וביצים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את האפונה ממי השימורים ושומרים בצד את המים. מוסיפים את האפונה למעבד המזון ואגוזי מלך. טוחנים עד קבלת תערובת אחידה וחלקה במרקם כבד קצוץ.
  • שלב 4

    0 דקות
    העיסה צריכה להיות לחה מעט (כמו כבד קצוץ). אם יבש, מוסיפים ממי האפונה. טועמים ומוסיפים פלפל לפי הטעם (מי השימורים עצמם מלוחים).
  • שלב 5

    0 דקות
    להגשה: בעזרת תפוחן מוציאים את ליבת התפוח, פורסים לטבעות. מניחים כדור כבד צמחוני על כל טבעת תפוח.
כבד צמחוני

שלב 1 מתוך 5

מטגנים את הבצלים בשמן, עד שהם הופכים שקופים ומעט שחומים.

כבד צמחוני

שלב 2 מתוך 5

מניחים במעבד מזון בצלים מטוגנים וביצים.

כבד צמחוני

שלב 3 מתוך 5

מסננים את האפונה ממי השימורים ושומרים בצד את המים. מוסיפים את האפונה למעבד המזון ואגוזי מלך. טוחנים עד קבלת תערובת אחידה וחלקה במרקם כבד קצוץ.

כבד צמחוני

שלב 4 מתוך 5

העיסה צריכה להיות לחה מעט (כמו כבד קצוץ). אם יבש, מוסיפים ממי האפונה. טועמים ומוסיפים פלפל לפי הטעם (מי השימורים עצמם מלוחים).

כבד צמחוני

שלב 5 מתוך 5

להגשה: בעזרת תפוחן מוציאים את ליבת התפוח, פורסים לטבעות. מניחים כדור כבד צמחוני על כל טבעת תפוח.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • קטניות
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    30 דקות קל
  • כבד עוף בריבת בצל

    כבד עוף בריבת בצל

    20 דקות קל
  • קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    55 דקות בינוני
  • כבדי עוף ביין אדום ודבש

    כבדי עוף ביין אדום ודבש

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים