ממיסים את המרגרינה בסיר קטן. מפרקים את השוקולד לקוביות ושמים אותן בסיר קוביה אחר קוביה. מערבבים לאורך כל התהליך עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
שלב 3
0 דקות
לאחר שהשוקולד נמס, יוצקים את תכולת הסיר לקערה עם הקורנפלקס.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לקערה רבע כוס יין ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת של כדורי שוקולד.
שלב 5
0 דקות
מגלגלים את התערובת לכדורים ומניחים בתבנית.
שלב 6
0 דקות
מקפיאים את הכדורים למשך לילה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1