המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים מעט את פרחי הכרובית במים עד שהם מתרככים ומסננים.
מערבבים את הטחינה עם מיץ לימון, שום וכוסברה קצוצה ומדללים במים כך שיווצר רוטב נוזלי.
טורפים את הביצים בקערה עם מעט מלח. טובלים את פרחי הכרובית בביצים. מחממים שמן לטיגון במחבת ומטגנים את פרחי הכרובית עד שהם משחימים. מעבירים לצלחת הגשה ויוצקים עליהם את הטחינה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0