דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרובית צרובה בבצק פילו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרובית צרובה בבצק פילו

כרובית צרובה בבצק פילו

(0)
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מאפה טעים במילוי כרובית צרובה, מבית היוצר של גיל חובב

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פילו
1 
כרובית
0.25  כוס
שמן זית
0.33  כוס
מים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    לא לשכוח להעביר את הבצק מהמקפיא למקרר לילה לפני, ומהמקרר לשיש כשלוש-ארבע שעות לפני השימוש.
  • שלב 2

    30 דקות
    מתחילים בכרובית: קוצצים גס (לחתיכות בגודל של, נגיד, חרצן של מישמש או שזיף). שמים בסיר רחב יחד עם המים, השמן, מלח והרבה פלפל שחור. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה עד שמתחיל להישרף למטה. מערבבים שוב ומחכים שוב עד שהתחתית נצרבת היטב. מערבבים שוב וממשיכים. בסך הכל, זה אמור לקחת בסביבות30 דקות. תתקבל כרובית קצת שרופה, שחומה ומאוד-מאוד טעימה. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
  • שלב 3

    0 דקות
    שוטחים עלה פילו על משטח העבודה. מניחים בשלישו התחתון (הצר) 4 כפות כרובית צרובה. מקפלים שוליים משני הצדדים (הארוכים) פנימה ואז מגלגלים ממך קדימה, לסיגר גדול ושמן. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על כך עם כל הכרובית והפילו.
  • שלב 4

    15 דקות
    מלטפים את הסיגרים ביד רטובה ואופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות, עד שהפילו מזהיב. מגישים מיד.
כרובית צרובה בבצק פילו

שלב 1 מתוך 4

לא לשכוח להעביר את הבצק מהמקפיא למקרר לילה לפני, ומהמקרר לשיש כשלוש-ארבע שעות לפני השימוש.

כרובית צרובה בבצק פילו

שלב 2 מתוך 4

מתחילים בכרובית: קוצצים גס (לחתיכות בגודל של, נגיד, חרצן של מישמש או שזיף). שמים בסיר רחב יחד עם המים, השמן, מלח והרבה פלפל שחור. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה עד שמתחיל להישרף למטה. מערבבים שוב ומחכים שוב עד שהתחתית נצרבת היטב. מערבבים שוב וממשיכים. בסך הכל, זה אמור לקחת בסביבות30 דקות. תתקבל כרובית קצת שרופה, שחומה ומאוד-מאוד טעימה. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.

כרובית צרובה בבצק פילו

שלב 3 מתוך 4

שוטחים עלה פילו על משטח העבודה. מניחים בשלישו התחתון (הצר) 4 כפות כרובית צרובה. מקפלים שוליים משני הצדדים (הארוכים) פנימה ואז מגלגלים ממך קדימה, לסיגר גדול ושמן. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על כך עם כל הכרובית והפילו.

כרובית צרובה בבצק פילו

שלב 4 מתוך 4

מלטפים את הסיגרים ביד רטובה ואופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות, עד שהפילו מזהיב. מגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרובית צלויה בתנור

    כרובית צלויה בתנור

    60 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • פרחי כרובית אפויים

    פרחי כרובית אפויים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים