דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרוב ממולא בבשר ואורז ברוטב עגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרוב ממולא בבשר ואורז ברוטב עגבניות

כרוב ממולא בבשר ואורז ברוטב עגבניות

(0)
90 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: ירון צחר
ממולאים שיהיו הכוכבים של כל ארוחה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  ראש
כרוב בינוני לא כבד
1 
בצל גדול
500  גרם
בשר בקר
1  כף
קטשופ 750 גרם אסם
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
0.5  כוס
פטרוזיליה קצוצה
0.5  כוס
אורז ארוך שטוף
2  חבילות
רסק עגבניות
2  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1 
ביצה
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
סוכר לבן
1  קורט
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בעזרת סכין חדה להוציא את ליבת הכרוב ולחלוט את העלים במים רותחים, העלים הופכים להיות גמישים וניתן לקפל אותם בקלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    לטגן בצל גדול במעט שמן עד שקיפות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לערבב בקערה גדולה בשר טחון, את הבצל המטוגן, להוסיף את האורז (החצי מבושל), פרורי הלחם, הקטשופ, הביצה ולערבב היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף את התבלינים לשיפור הטעם ולהמשיך לערבב.
  • שלב 5

    0 דקות
    לתת לבשר לספוג את הטעמים במשך כעשר דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    להוציא בעדינות את עלי הכרוב מהמים החמים. להניח מתערובת הבשר, לשטח על העלה ולסגור בצורת סיגר. להכניס את הקצוות הצדדיים של העלה פנימה ולגלגל קצוות חיצוניים עד שמתקבלת גלילה נאה.
  • שלב 7

    0 דקות
    להניח את העלה הממולא כשהתפר תמיד יופנה כלפי פנים הסיר.
  • שלב 8

    0 דקות
    לצקת לסיר גדול שמן. לרפד את תחתית הסיר בחלקי עלי כרוב. עליהם לסדר בצורה צפופה את עלי הכרוב הממולאים.
  • שלב 9

    0 דקות
    להוסיף לקערה עם מים רותחים את רסק העגבניות, לתבל בקורט מלח ופלפל, סוכר, ופפריקה אדומה, ולערבב היטב ולצקת מעל הכרוב.
  • שלב 10

    0 דקות
    להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה לנמוכה ולבשל במשך כשעה.
  • שלב 11

    0 דקות
    להגיש חם עם הרבה רוטב עגבניות ולחם לבן וטרי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    60 דקות קל
  • פשטידת כרוב

    פשטידת כרוב

    80 דקות בינוני
  • סלט כרוב משגע

    סלט כרוב משגע

    90 דקות בינוני
  • קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים