דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרוב ממולא בבשר ואורז ברוטב עגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרוב ממולא בבשר ואורז ברוטב עגבניות

כרוב ממולא בבשר ואורז ברוטב עגבניות

(0)
110 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: ירון צחר
דורש קצת מיומנות, אבל שווה כל דקה. מעדן של ממש

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרוב בינוני לא כבד
1 
בצל גדול
500  גרם
בשר בקר טחון
1  כף
קטשופ 750 גרם אסם
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
0.5  כוס
פטרוזיליה
0.5  כוס
אורז ארוך שטוף ומבושל חצי בישול
2  פחיות
עגבניות שרי קופסאות קטנות
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1 
ביצה
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
סוכר לבן
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בעזרת סכין חדה להוציא את ליבת הכרוב ולחלוט את העלים במים רותחים, העלים הופכים להיות גמישים וניתן לקפל אותם בקלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    לטגן בצל גדול במעט שמן עד שקיפות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לערבב בקערה גדולה בשר טחון את הבצל המטוגן להוסיף את האורז (החצי מבושל), פרורי הלחם, הקטשופ, הביצה, ולערבב היטב. להוסיף את התבלינים לשיפור הטעם, ולהמשיך לערבב.
  • שלב 4

    10 דקות
    להניח בצד ולתת לבשר לספוג את הטעמים במשך כ-10 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוציא בעדינות את עלי הכרוב מהמים החמים. להניח בערך כף תערובת הבשר לשטח על העלה ולסגור בצורת סיגר, להכניס את הקצוות הצדדיים של העלה פנימה ולגלגל קצוות חיצוניים עד שמתקבלת גלילה נאה.
  • שלב 6

    0 דקות
    לצקת לסיר גדול שמן. לרפד את תחתית הסיר בחלקי עלי כרוב. עליהם לסדר בצורה צפופה את עלי הכרוב הממולאים כשהתפר כלפי מטה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכינם רוטב: לערבב קערה עם מים רותחים את רסק העגבניות, לתבל בקורט מלח פלפל, סוכר, ופפריקה אדומה, ולערבב היטב.
  • שלב 8

    0 דקות
    לצקת מעל הממולאים ולהביא לרתיחה.
  • שלב 9

    60 דקות
    מבשלים על הלהבה נמוכה במשך כ-60 דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    להגיש חם עם הרבה רוטב עגבניות ולחם לבן וטרי. בתאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    60 דקות קל
  • פשטידת כרוב

    פשטידת כרוב

    80 דקות בינוני
  • סלט כרוב משגע

    סלט כרוב משגע

    90 דקות בינוני
  • קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים