דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לבבות ארטישוק במילוי בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לבבות ארטישוק במילוי בשר

לבבות ארטישוק במילוי בשר

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אמנון
תבשיל לבבות ארטישוק במילוי בשר וירקות. מנה מרשימה בטעמים מופלאים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
תחתיות ארטישוק קלופים ומוכנים למילוי
1  סלסילה
פטריות שמפיניון פרוסות
1  סלסילה
פטריות שמפיניון שלמות
1 
בצל סגול קצוץ
1  ענף
כוסברה קצוצה
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון
1 
תפוח אדמה מגורר בפומפיה
1 
בצל מגורר בפומפיה
0.25  כפית
כורכום
10 
זעפרן
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
2  כפיות
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח לרוטב ולתערובת הבשר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הבשר הטחון עם תפוח האדמה והבצל המגורדים, מוסיפים כוסברה ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מתבלים באגוז מוסקט, פפריקה מתוקה, מרק עוף ומעט מלח. מוסיפים כף שמן, מערבבים ומניחים את התערובת בצד.
  • שלב 3

    4 דקות
    בסיר עם מעט שמן, מזהיבים קלות את הבצל הקצוץ ומוסיפים את הפטריות לצריבה של 4 דקות, מומלץ לערבב מדי פעם שלא יישרף או יידבק. מוסיפים שלוש כוסות מים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתבלים בכורכום, זעפרן ואבקת מרק עוף. מביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממלאים את ראשי הארטישוק בתערובת הבשר, ומסדרים בסיר.
  • שלב 6

    0 דקות
    מתערובת הבשר שנותרה, מכינים קציצות עגולות ומוסיפים לסיר.
  • שלב 7

    40 דקות
    מבשלים כ-40 דקות על אש בינונית. בתיאבון!
לבבות ארטישוק במילוי בשר

שלב 1 מתוך 7

מערבבים את הבשר הטחון עם תפוח האדמה והבצל המגורדים, מוסיפים כוסברה ומערבבים.

לבבות ארטישוק במילוי בשר

שלב 2 מתוך 7

מתבלים באגוז מוסקט, פפריקה מתוקה, מרק עוף ומעט מלח. מוסיפים כף שמן, מערבבים ומניחים את התערובת בצד.

לבבות ארטישוק במילוי בשר

שלב 3 מתוך 7

בסיר עם מעט שמן, מזהיבים קלות את הבצל הקצוץ ומוסיפים את הפטריות לצריבה של 4 דקות, מומלץ לערבב מדי פעם שלא יישרף או יידבק. מוסיפים שלוש כוסות מים.

לבבות ארטישוק במילוי בשר

שלב 4 מתוך 7

מתבלים בכורכום, זעפרן ואבקת מרק עוף. מביאים לרתיחה.

לבבות ארטישוק במילוי בשר

שלב 5 מתוך 7

ממלאים את ראשי הארטישוק בתערובת הבשר, ומסדרים בסיר.

לבבות ארטישוק במילוי בשר

שלב 6 מתוך 7

מתערובת הבשר שנותרה, מכינים קציצות עגולות ומוסיפים לסיר.

לבבות ארטישוק במילוי בשר

שלב 7 מתוך 7

מבשלים כ-40 דקות על אש בינונית. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • אביב
  • חגיגה
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט לבבות ארטישוק ולימון

    סלט לבבות ארטישוק ולימון

    קל
  • לבבות ארטישוק ממולאים בבשר טחון

    לבבות ארטישוק ממולאים בבשר טחון

    85 דקות בינוני
  • לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

    לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

    40 דקות בינוני
  • קיש גבינה עם לבבות דקל

    קיש גבינה עם לבבות דקל

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים