דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה אנטיפסטי צמחונית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה אנטיפסטי צמחונית

לזניה אנטיפסטי צמחונית

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קל להכין לזניה כשיש רוטב מוכן ולא צריך לבשל את עלי הפסטה

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
1  צנצנת
רוטב עגבניות לפיצה
1 
פנים של חציל פרוס דק לאורכו
2 
קישוא פרוסים דק לאורכם
4  כפות
שמן זית
5  עלים
תימין
0  לפי הטעם
פלפל שחור טחון טרי
50  גרם
חמאה
4  כפות
קמח לבן
3  כוסות
חלב
0  לפי הטעם
פלפל שחור טחון
1  קורט
אגוז מוסקט טחון טחון
0.5  כוס
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
0.5  כוס
גבינת מוצרלה מגוררת
0  לפי הטעם
מלח גס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים חמאה בסיר קטן. מוסיפים קמח ומערבבים, כשהוא נספג בחמאה ונוצרת רביכה יוצקים חלב ומערבבים תוך כדי רתיחה שלוש דקות עד לקבלת רוטב קרמי וסמיך. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט טחון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים ירקות אנטיפסטי: מניחים פרוסות חציל וזוקיני בתבניות בשכבה אחת. מברישים בשמן זית ומתבלים בתימין, מלח ובפלפל.
  • שלב 4

    20 דקות
    אופים במשך 20 דקות או עד להזהבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים תבנית ומסדרים שכבות לסירוגין עלי לזניה בשכבה אחת אחידה, מצקת רוטב עגבניות, פרוסות חצילים בשכבה אחת אחידה, מעט פרמזן, פרוסות עגבנייה בשכבה אחת אחידה, מצקת רוטב בשמל, פרוסות זוקיני בשכבה אחת אחידה, רוטב עגבניות וחוזר חלילה. מסיימים ברוטב עגבניות ומפזרים עליו מעט בשמל, פרמזן ומוצרלה. מכסים ברדיד אלומיניום.
  • שלב 6

    35 דקות
    אופים כ-35 דקות עד שעלי הלזניה רכים, מסירים את הכיסוי ואופים עשר דקות נוספות עד להשחמה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים ללזניה להתייצב כ-חמש עשרה דקות לפני הפריסה. אם רוצים לחתוך קוביות מושלמות, מקררים את הלזניה לגמרי, חותכים ומחממים שוב בתנור חם.
  • שלב 8

    0 דקות
    מפזרים על המאפה (בנוסף לגבינות) 1/2 כוס קרוטונים אפויים לסלט של אסם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה ברוטב עגבניות ופטריות

    לזניה ברוטב עגבניות ופטריות

    50 דקות בינוני
  • לזניה ברוטב עגבניות

    לזניה ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני
  • לזניה פטריות עם רוטב בשמל

    לזניה פטריות עם רוטב בשמל

    60 דקות בינוני
  • לזניה חצילים וגבינות

    לזניה חצילים וגבינות

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים