דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה בטטות ותרד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה בטטות ותרד

לזניה בטטות ותרד

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: עדי פרנסיס פרח
לזנייה צמחונית עם בטטה ותרד, קלה להכנה וטעימה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
עלי תרד קפואים
1 
כרישה
0.5  סלסילה
פטריות שמפיניון
1  מיכל
שמנת מתוקה
2 
בטטה
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
100  גרם
גבינה צהובה מגורדת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשכבת התרד: לטגן יחד מדליוני תרד, כרישה, ופטריות. להוסיף שמנת ולתבל במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  • שלב 2

    0 דקות
    לבטטות: לפרוס את הבטטות ולטגן קלות משני הצדדים (אחרת זה לא יספיק להתרכך במהלך האפייה).
  • שלב 3

    0 דקות
    לסדר שכבות דפי לזניה, בטטות, דפי לזניה, תרד, וחוזר חלילה.
  • שלב 4

    0 דקות
    לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת איזה שאוהבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאפות ב-180 מעלות עד שדפי הלזניה רכים.
לזניה בטטות ותרד

שלב 1 מתוך 5

לשכבת התרד: לטגן יחד מדליוני תרד, כרישה, ופטריות. להוסיף שמנת ולתבל במלח, פלפל ואגוז מוסקט.

לזניה בטטות ותרד

שלב 2 מתוך 5

לבטטות: לפרוס את הבטטות ולטגן קלות משני הצדדים (אחרת זה לא יספיק להתרכך במהלך האפייה).

לזניה בטטות ותרד

שלב 3 מתוך 5

לסדר שכבות דפי לזניה, בטטות, דפי לזניה, תרד, וחוזר חלילה.

לזניה בטטות ותרד

שלב 4 מתוך 5

לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת איזה שאוהבים.

לזניה בטטות ותרד

שלב 5 מתוך 5

לאפות ב-180 מעלות עד שדפי הלזניה רכים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים