דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה בשרית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה בשרית

לזניה בשרית

(0)
70 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
לזניה בשרית, ללא גבינות, נימוחה וטעימה שהילדים אוהבים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
בשר בקר טחון
1  ראש
סלרי מגורר
2 
גזר מגוררים
1 
בצלים גדול קצוץ דק מאוד
0.25  כוס
פטרוזיליה קצוצה
4  שיני
שום כתושות
1  חבילה
עגבניות מיובשות
0.25  כוס
סולת
1  טיפה
שמן קנולה
0  לפי הטעם
מלח
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים לרוטב
1  חבילה
עגבניות מרוסקות (800 גרם)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן בווק ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים שום, שורש סלרי וגזרים ומטגנים מספר דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שמשתנה הצבע, מוסיפים את הפטרוזיליה, הסולת, העגבניות המיובשות ומעט מלח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים עוד מספר דקות ומורידים מהאש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים את הרוטב: מערבבים כף אבקת מרק עוף עם חצי כוס מים רותחים, ומוסיפים לעגבניות המרוסקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים תבנית ומסדרים שכבה של עלי לזניה (אין צורך בבישול). עליה מניחים שכבת רוטב ושכבת בשר. עליהן עוד שכבת עלי לזניה וחוזר חלילה עד שנגמר הבשר. השכבה האחרונה בתבנית צריכה להיות רוטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים ב-180 מעלות במשך 50 דק'.
לזניה בשרית

שלב 1 מתוך 6

מחממים שמן בווק ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים שום, שורש סלרי וגזרים ומטגנים מספר דקות.

לזניה בשרית

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שמשתנה הצבע, מוסיפים את הפטרוזיליה, הסולת, העגבניות המיובשות ומעט מלח.

לזניה בשרית

שלב 3 מתוך 6

מטגנים עוד מספר דקות ומורידים מהאש.

לזניה בשרית

שלב 4 מתוך 6

מכינים את הרוטב: מערבבים כף אבקת מרק עוף עם חצי כוס מים רותחים, ומוסיפים לעגבניות המרוסקות.

לזניה בשרית

שלב 5 מתוך 6

משמנים תבנית ומסדרים שכבה של עלי לזניה (אין צורך בבישול). עליה מניחים שכבת רוטב ושכבת בשר. עליהן עוד שכבת עלי לזניה וחוזר חלילה עד שנגמר הבשר. השכבה האחרונה בתבנית צריכה להיות רוטב.

לזניה בשרית

שלב 6 מתוך 6

אופים ב-180 מעלות במשך 50 דק'.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם קוטג' ורוטב אדום

    לזניה עם קוטג' ורוטב אדום

    70 דקות בינוני
  • מאפה לזניה מפורקת

    מאפה לזניה מפורקת

    45 דקות קל
  • לזניה עסיסית

    לזניה עסיסית

    60 דקות בינוני
  • לזניה קלאסית עם שכבת קראמבל

    לזניה קלאסית עם שכבת קראמבל

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים