דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה בשרית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה בשרית

לזניה בשרית

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אלונה
שכבות של עלי לזניה, רוטב עגבניות ובשר שטוגן עם חציל וקישואים.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
בשר בקר
2 
זוקיני
1 
פנים של חציל
1 
בצל
5 
פלפלים, בצל, חצילים, עגבניות
800  גרם
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
שום
0  לפי הטעם
בזיליקום
0  לפי הטעם
שמיר
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
4  כפות
מיונז
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    שולקים את עלי הלזניה במים רותחים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מקבל צבע זהוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר מכן, חותכים את הקישואים לקוביות קטנות ואת החצילים גם כן. חותכים את השום לחתיכות קטנות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מתחילים לטגן את כל המצרכים עד שהם תחילים לקבל צבע חום.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר מכן מוסיפים את הבשר לתוך המחבת. מטגנים הכל. להשתדל לפורר את הבשר תוך כדי שלא יווצרו גושים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מרסקים את העגבניות ומוסיפים אותן למחבת עם הבזיליקום והשמיר, מלח ופלפל לפי הטעם ולבסוף יוצקים את רסק העגבניות ומערבבים הכל.
  • שלב 8

    0 דקות
    משמנים את התבנית עם טיפה שמן זית, מניחים את עלי הלזניה, שופכים רבע מהתערובת על שכבת הלזניה. שוב פעם מניחים את עלי הלזניה ושופכים את כל התערובת.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכסים הכל בעלי הלזניה.
  • שלב 10

    40 דקות
    מורחים את המיונז על עלי הלזניה ומכניסים לתנור במשך 40 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ח חוה

אני מקירה אתזה שניםומשתמשת מדי פעם

הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה ברוטב עגבניות ופטריות

    לזניה ברוטב עגבניות ופטריות

    50 דקות בינוני
  • לזניה ברוטב עגבניות

    לזניה ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני
  • לזניה פטריות עם רוטב בשמל

    לזניה פטריות עם רוטב בשמל

    60 דקות בינוני
  • לזניה חצילים וגבינות

    לזניה חצילים וגבינות

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים