המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
שולקים את עלי הלזניה במים רותחים.
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מקבל צבע זהוב.
לאחר מכן, חותכים את הקישואים לקוביות קטנות ואת החצילים גם כן. חותכים את השום לחתיכות קטנות.
מתחילים לטגן את כל המצרכים עד שהם תחילים לקבל צבע חום.
לאחר מכן מוסיפים את הבשר לתוך המחבת. מטגנים הכל. להשתדל לפורר את הבשר תוך כדי שלא יווצרו גושים.
מרסקים את העגבניות ומוסיפים אותן למחבת עם הבזיליקום והשמיר, מלח ופלפל לפי הטעם ולבסוף יוצקים את רסק העגבניות ומערבבים הכל.
משמנים את התבנית עם טיפה שמן זית, מניחים את עלי הלזניה, שופכים רבע מהתערובת על שכבת הלזניה. שוב פעם מניחים את עלי הלזניה ושופכים את כל התערובת.
מכסים הכל בעלי הלזניה.
מורחים את המיונז על עלי הלזניה ומכניסים לתנור במשך 40 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אני מקירה אתזה שניםומשתמשת מדי פעם
הצג מתכונים נוספים
הערות 1