דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה בשרית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה בשרית

לזניה בשרית

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ננה ציקבאשוילי
לזניה קלאסית לאוהבי הבשר עם רוטב עגבניות עסיסי, עגבניות מיובשות והפתעות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
בשר בקר טחון
1  ראש
סלרי מגורר
2 
גזר מגוררים
1 
בצל קצוץ דק מאוד
0.25  כוס
פטרוזיליה קצוצה
4  שיני
שום כתושות
0  לפי הטעם
עגבניות מיובשות מיובשות
0.25  כוס
סולת
4  כפות
שמן קנולה
0  לפי הטעם
מלח
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
800  גרם
רסק עגבניות מרוסקות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בווק מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים שום, שורש סלרי וגזרים, מטגנים מספר דקות, מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שמשתנה הצבע.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפטרוזיליה, הסולת עגבניות מיובשות לפי טעם ומעט מלח ומטגנים עוד מספר דקות, מורידים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים כף אבקת מרק עוף עם חצי כוס מים רותחים ומוסיפים לעגבניות המרוסקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים תבנית ומסדרים שכבה של עלי לזניה (ללא צורך בבישול) עליה שכבת רוטב ושכבת בשר עד שנגמר הבשר. השכבה האחרונה בתבנית צריכה להיות רוטב.
  • שלב 5

    50 דקות
    אופים ב-180 מעלות במשך 50 דקות.
לזניה בשרית

שלב 1 מתוך 5

בווק מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים שום, שורש סלרי וגזרים, מטגנים מספר דקות, מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שמשתנה הצבע.

לזניה בשרית

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הפטרוזיליה, הסולת עגבניות מיובשות לפי טעם ומעט מלח ומטגנים עוד מספר דקות, מורידים מהאש.

לזניה בשרית

שלב 3 מתוך 5

מערבבים כף אבקת מרק עוף עם חצי כוס מים רותחים ומוסיפים לעגבניות המרוסקות.

לזניה בשרית

שלב 4 מתוך 5

משמנים תבנית ומסדרים שכבה של עלי לזניה (ללא צורך בבישול) עליה שכבת רוטב ושכבת בשר עד שנגמר הבשר. השכבה האחרונה בתבנית צריכה להיות רוטב.

לזניה בשרית

שלב 5 מתוך 5

אופים ב-180 מעלות במשך 50 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם קוטג' ורוטב אדום

    לזניה עם קוטג' ורוטב אדום

    70 דקות בינוני
  • מאפה לזניה מפורקת

    מאפה לזניה מפורקת

    45 דקות קל
  • לזניה עסיסית

    לזניה עסיסית

    60 דקות בינוני
  • לזניה קלאסית עם שכבת קראמבל

    לזניה קלאסית עם שכבת קראמבל

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים