דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה הכי טעימה שיש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה הכי טעימה שיש

לזניה הכי טעימה שיש

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: לטם רוזנברג
ללקק את האצבעות: שכבות של פסטה, גבינה ורוטב עגבניות. מתכון ברגע לארוחה משפחתית

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
1  חבילה
רסק עגבניות
0.5  זר
בזיליקום
1  כפית
אורגנו
2  שיני
שום
0  לפי הטעם
מלח
2  גביעים
גבינת קוטג'
300  גרם
גבינה צהובה
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכנת הרוטב: מחממים במחבת קצת שמן זית ומוסיפים את העגבניות המשומרות ואת השום, הבזיליקום, האורגנו ,המלח והפלפל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים יחד עד שהתבשיל חם מורידים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    להרכבת הלזניה: מניחים בתבנית שכבת עלי לזניה (לא מבושלים) ומעליה מפזרים 1/3 מהרוטב שהכנו.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפזרים מעל 1/3 מכמות הקוטג' ומחצית מהגבינה הצהובה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים עוד שכבה של עלי לזניה ועליהם 1/3 מהרוטב שהכנו ומעליהם 1/3 מכמות הקוטג'.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים עוד שכבה של עלי לזניה ועליהם 1/3 מהרוטב שהכנו ומעליהם 1/3 מכמות הקוטג' ואת יתרת הגבינה הצהובה.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שהגבינה הצהובה משחימה מעט.
לזניה הכי טעימה שיש

שלב 1 מתוך 7

להכנת הרוטב: מחממים במחבת קצת שמן זית ומוסיפים את העגבניות המשומרות ואת השום, הבזיליקום, האורגנו ,המלח והפלפל.

לזניה הכי טעימה שיש

שלב 2 מתוך 7

מבשלים יחד עד שהתבשיל חם מורידים מהאש.

לזניה הכי טעימה שיש

שלב 3 מתוך 7

להרכבת הלזניה: מניחים בתבנית שכבת עלי לזניה (לא מבושלים) ומעליה מפזרים 1/3 מהרוטב שהכנו.

לזניה הכי טעימה שיש

שלב 4 מתוך 7

מפזרים מעל 1/3 מכמות הקוטג' ומחצית מהגבינה הצהובה.

לזניה הכי טעימה שיש

שלב 5 מתוך 7

מניחים עוד שכבה של עלי לזניה ועליהם 1/3 מהרוטב שהכנו ומעליהם 1/3 מכמות הקוטג'.

לזניה הכי טעימה שיש

שלב 6 מתוך 7

מניחים עוד שכבה של עלי לזניה ועליהם 1/3 מהרוטב שהכנו ומעליהם 1/3 מכמות הקוטג' ואת יתרת הגבינה הצהובה.

לזניה הכי טעימה שיש

שלב 7 מתוך 7

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שהגבינה הצהובה משחימה מעט.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים