דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה חלבית כפרית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה חלבית כפרית

לזניה חלבית כפרית

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ערן בילדנר
לזניה חלבית שהילדים והמבוגרים יטרפו מהר. שכבות של גבינות ורוטב עגבניות על אטריות. נפלא לשבועות ולארוחת ערב מפנקת

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  פחית
רסק עגבניות
1 
בצל קצוץ דק
2 
ביצה
70  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
2 
גבינת קוטג'
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
2  שיני
שום
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  קורט
סוכר לבן
1  כף
אורגנו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת רוטב העגבניות: למחבת עם שמן זית מוסיפים בצל קצוץ דק ומטגנים עד הזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים עגבניות מרוסקות וממשיכים לבשל על אש בינונית.
  • שלב 3

    0 דקות
    כותשים את שתי שיני השום ומוסיפים לרוטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים מלח, סוכר, פלפל שחור ואורגנו לפי הטעם.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממשיכים לבשל את התערובת עד לנקודת רתיחה, ולאחר מכן מורידים מן האש.
  • שלב 6

    0 דקות
    על מנת לקבל את המרקם המושלם והאחיד ללזניה יש לטחון את הרוטב במעבד מזון.
  • שלב 7

    0 דקות
    הכנת תערובת הגבינה: מערבבים בקערה את הביצים, הקוטג' ו50 גרם גבינת פרמזן.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם הרצוי.
  • שלב 9

    0 דקות
    הרכבת הלזניה: בתבנית מרובעת, מסדרים שכבה של אטריות שיכסו את כל התבנית.
  • שלב 10

    0 דקות
    יוצקים מתערובת הגבינה ומרוטב העגבניות (שליש מכל אחד) ומשטחים באופן שווה ואחיד על אטריות הלזניה.
  • שלב 11

    0 דקות
    מכסים בשכבה לא דחוסה של גבינת הפטה.
  • שלב 12

    0 דקות
    באותו הסדר של השלבים הקודמים חוזרים פעמיים נוספות, ולסיום מפזרים את מה שנשאר מגבינת הפרמזן .
  • שלב 13

    20 דקות
    מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
  • שלב 14

    20 דקות
    מורידים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות את הלזניה 20 דקות נוספות.
  • שלב 15

    0 דקות
    מגישים חם ונהנים מלזניה כפרית משובחת!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה ברוטב עגבניות ופטריות

    לזניה ברוטב עגבניות ופטריות

    50 דקות בינוני
  • לזניה ברוטב עגבניות

    לזניה ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני
  • לזניה פטריות עם רוטב בשמל

    לזניה פטריות עם רוטב בשמל

    60 דקות בינוני
  • לזניה חצילים וגבינות

    לזניה חצילים וגבינות

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים