דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה חלבית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה חלבית

לזניה חלבית

(4)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורנה אלישע
לזניה עם רוטב עגבניות וגבינות. פשוט וטעים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
0.5  פחית
רסק עגבניות או 4 קופסאות קטנות
1 
בצל גדול
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית
1  גביע
גבינת קוטג'
4 
ביצה
200  גרם
גבינה צהובה מגורדת
0.5  כפית
בזיליקום
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל בחצי כוס שמן (למי שלא אוהב אפשר להוציא הבצל לאחר הטיגון ולהשתמש רק בשמן של הבצל המטוגן).
  • שלב 2

    2 דקות
    לאחר הטיגון להוסיף לשמן את הרסק, המים והתבלינים ולבשל כ-2 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסדרים שכבת דפי לזניה בתבנית ומעליה שופכים כרבע מן הרוטב ומשטחים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסדרים שורה שניה של דפי לזניה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את הקוטג' עם הבצים ומשטחים את העיסה על דפי הלזניה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסדרים שורה שלישית של לזניה ומפזרים קוביות גבינה בולגרית (לא לגרד הגבינה).
  • שלב 7

    0 דקות
    מסדרים שורה רביעית לזניה ושופכים את כל הרוטב המבושל שנשאר.
  • שלב 8

    0 דקות
    לאפות בחום בינוני כחצי שעה.
לזניה חלבית

שלב 1 מתוך 8

מטגנים את הבצל בחצי כוס שמן (למי שלא אוהב אפשר להוציא הבצל לאחר הטיגון ולהשתמש רק בשמן של הבצל המטוגן).

לזניה חלבית

שלב 2 מתוך 8

לאחר הטיגון להוסיף לשמן את הרסק, המים והתבלינים ולבשל כ-2 דקות.

לזניה חלבית

שלב 3 מתוך 8

מסדרים שכבת דפי לזניה בתבנית ומעליה שופכים כרבע מן הרוטב ומשטחים.

לזניה חלבית

שלב 4 מתוך 8

מסדרים שורה שניה של דפי לזניה.

לזניה חלבית

שלב 5 מתוך 8

מערבבים את הקוטג' עם הבצים ומשטחים את העיסה על דפי הלזניה.

לזניה חלבית

שלב 6 מתוך 8

מסדרים שורה שלישית של לזניה ומפזרים קוביות גבינה בולגרית (לא לגרד הגבינה).

לזניה חלבית

שלב 7 מתוך 8

מסדרים שורה רביעית לזניה ושופכים את כל הרוטב המבושל שנשאר.

לזניה חלבית

שלב 8 מתוך 8

לאפות בחום בינוני כחצי שעה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ד דינה

ואיי איך טעים. אין דברים כאלה ללקק את האצבעות.

הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים