דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה חצילים ופירה בטטות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה חצילים ופירה בטטות

לזניה חצילים ופירה בטטות

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דנה
לזניה שמחברת חצילים, בטטות, גבינות ורוטב עגבניות

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  פחית
רסק עגבניות
1  מיכל
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
גבינה צהובה מגורדת
0  לפי הטעם
גבינת מוצרלה מגורדת
0  לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת מגורדת
2 
פנים של חציל גדולים
2 
בטטה גדולות
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים בסיר את העגבניות המגורדות כחצי שעה עד שהן מאבדות את הטעם החמוץ,
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את מיכל השמנת ומביאים לרתיחה. משאירים על אש נמוכה, שהרוטב ישאר קצת מיימי.
  • שלב 3

    0 דקות
    בנתיים מטגנים פרוסות חציל ושומרים בצד, ושולקים את הבטטות. לאחר שהן התרככו עושים מהן פירה ומוסיפים מעט חמאה.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהכל מוכן מסדרים בתבנית (3 אינגליש קייק או גדולה) את דפי הלזניה (לא מבושלים). בעזרת מצקת שמים מעט מהרוטב רק לכיסוי הדפים, מוסיפים שכבה של חצילים, שכבה של פירה ומפוררים את כל הגבינות. חוזרים על הפעולה עם עוד 2 שכבות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש ומורידים ל-180 מעלות עד להזהבה.
לזניה חצילים ופירה בטטות

שלב 1 מתוך 5

מבשלים בסיר את העגבניות המגורדות כחצי שעה עד שהן מאבדות את הטעם החמוץ,

לזניה חצילים ופירה בטטות

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את מיכל השמנת ומביאים לרתיחה. משאירים על אש נמוכה, שהרוטב ישאר קצת מיימי.

לזניה חצילים ופירה בטטות

שלב 3 מתוך 5

בנתיים מטגנים פרוסות חציל ושומרים בצד, ושולקים את הבטטות. לאחר שהן התרככו עושים מהן פירה ומוסיפים מעט חמאה.

לזניה חצילים ופירה בטטות

שלב 4 מתוך 5

כשהכל מוכן מסדרים בתבנית (3 אינגליש קייק או גדולה) את דפי הלזניה (לא מבושלים). בעזרת מצקת שמים מעט מהרוטב רק לכיסוי הדפים, מוסיפים שכבה של חצילים, שכבה של פירה ומפוררים את כל הגבינות. חוזרים על הפעולה עם עוד 2 שכבות.

לזניה חצילים ופירה בטטות

שלב 5 מתוך 5

מכניסים לתנור שחומם מראש ומורידים ל-180 מעלות עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים