דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה לבנה במלית פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה לבנה במלית פטריות

לזניה לבנה במלית פטריות

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
לזניה עם פטריות פורצ'יני ורוטב בשמל, כי לכולם מותר לחטוא לפעמים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
30  גרם
פטריות פורצ'יני
2  כוסות
מים
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
0.25  כוס
שמן זית
1 
בצלים גדול קצוץ דק
500  גרם
פטריות שמפיניון טריות שטופות ופרוסות דק
1  זר
פטרוזיליה קצוצה דק
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  טיפה
חמאה לשימון התבנית
500  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
1  כוס
רוטב בשמל
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את הפטריות ב-2 כוסות מים פושרים ל-20 דק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הפטריות מהמים, שוטפים וסוחטים היטב. קוצצים דק, מסננים את מי ההשריה ושומרים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    במחבת גדולה מכניסים שמן זית ובצל. מזהיבים ומוסיפים פטריות טריות, מערבבים ומבשלים כדקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות המיובשות ואת מי ההשריה המסוננים. מערבבים ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל ומסירים מן האש.
  • שלב 6

    0 דקות
    משמנים תבנית ומניחים שכבת לזניה. מורחים שכבה דקה של פטריות, מפזרים מוצרלה ומורחים מעל רוטב בשמל.
  • שלב 7

    0 דקות
    חוזרים על התהליך פעמיים ומעל מפזרים פרמזן.
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים בחלק העליון של התנור 40 דק' בחום גבוה 220 מעלות צלזיוס. בתיאבון!
לזניה לבנה במלית פטריות

שלב 1 מתוך 8

משרים את הפטריות ב-2 כוסות מים פושרים ל-20 דק.

לזניה לבנה במלית פטריות

שלב 2 מתוך 8

מוציאים את הפטריות מהמים, שוטפים וסוחטים היטב. קוצצים דק, מסננים את מי ההשריה ושומרים בצד.

לזניה לבנה במלית פטריות

שלב 3 מתוך 8

במחבת גדולה מכניסים שמן זית ובצל. מזהיבים ומוסיפים פטריות טריות, מערבבים ומבשלים כדקה.

לזניה לבנה במלית פטריות

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים את הפטריות המיובשות ואת מי ההשריה המסוננים. מערבבים ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים.

לזניה לבנה במלית פטריות

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל ומסירים מן האש.

לזניה לבנה במלית פטריות

שלב 6 מתוך 8

משמנים תבנית ומניחים שכבת לזניה. מורחים שכבה דקה של פטריות, מפזרים מוצרלה ומורחים מעל רוטב בשמל.

לזניה לבנה במלית פטריות

שלב 7 מתוך 8

חוזרים על התהליך פעמיים ומעל מפזרים פרמזן.

לזניה לבנה במלית פטריות

שלב 8 מתוך 8

אופים בחלק העליון של התנור 40 דק' בחום גבוה 220 מעלות צלזיוס. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם קוטג' ורוטב אדום

    לזניה עם קוטג' ורוטב אדום

    70 דקות בינוני
  • מאפה לזניה מפורקת

    מאפה לזניה מפורקת

    45 דקות קל
  • לזניה עסיסית

    לזניה עסיסית

    60 דקות בינוני
  • לזניה קלאסית עם שכבת קראמבל

    לזניה קלאסית עם שכבת קראמבל

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים