דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה מטוגנת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה מטוגנת

לזניה מטוגנת

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
דפי לזניה ממולאים בגבינות בטיגון קל שמעניק פריכות וטעם

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10 
פרפקטו דפי לזניה חדש מבושלים לפי ההוראות בגב האריזה
1  גביע
גבינת ריקוטה
1 
ביצה
2  שיני
שום כתושות
200  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
1  כוס
קמח
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
3 
ביצה טרופות
2  כוסות
שמן קנולה
0.5  כוס
רוטב עגבניות ובזיליקום (להגשה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    2 דקות
    בקערה בינונית מערבבים יחד את גבינת הריקוטה, ביצה ושום ומתבלים במלח ופלפל.
  • שלב 2

    5 דקות
    מניחים את עלי הלזניה על משטח העבודה, מורחים בבלילת הריקוטה על כל עלה, ומפזרים מוצרלה.
  • שלב 3

    30 דקות
    מקפלים כל עלה לזניה ליצירת מלבן. מעבירים לנייר אפייה ומקפיאים למשך חצי שעה.
  • שלב 4

    5 דקות
    מניחים קמח בקערה, פירורי לחם בקערה נוספת וביצים טרופות בקערה שלישית, ומחממים שמן חצי עמוק במחבת.
  • שלב 5

    5 דקות
    טובלים את הלזניה הקפואה בקמח, לאחר מכן בביצים הטרופות ולסיום בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולה עם יתר הלזניה.
  • שלב 6

    5 דקות
    מטגנים את הלזניה עד להזהבה, כ-2-3 דקות מכל צד. מוציאים ומניחים על נייר סופג או על רשת. חוזרים על הפעולה עם היתר.
לזניה מטוגנת

שלב 1 מתוך 6

בקערה בינונית מערבבים יחד את גבינת הריקוטה, ביצה ושום ומתבלים במלח ופלפל.

לזניה מטוגנת

שלב 2 מתוך 6

מניחים את עלי הלזניה על משטח העבודה, מורחים בבלילת הריקוטה על כל עלה, ומפזרים מוצרלה.

לזניה מטוגנת

שלב 3 מתוך 6

מקפלים כל עלה לזניה ליצירת מלבן. מעבירים לנייר אפייה ומקפיאים למשך חצי שעה.

לזניה מטוגנת

שלב 4 מתוך 6

מניחים קמח בקערה, פירורי לחם בקערה נוספת וביצים טרופות בקערה שלישית, ומחממים שמן חצי עמוק במחבת.

לזניה מטוגנת

שלב 5 מתוך 6

טובלים את הלזניה הקפואה בקמח, לאחר מכן בביצים הטרופות ולסיום בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולה עם יתר הלזניה.

לזניה מטוגנת

שלב 6 מתוך 6

מטגנים את הלזניה עד להזהבה, כ-2-3 דקות מכל צד. מוציאים ומניחים על נייר סופג או על רשת. חוזרים על הפעולה עם היתר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יפעת

האם יש תחליף לריקוטה?

מערכת בישולים

היי, אפשר בגבינה לבנה 🌸

ר רותם

אייך עלי הלזניה לא נשברו .יש לבשל קודם את העלים ?.

מערכת בישולים

היי, כן, לבשל לפי ההוראות בגב האריזה 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • גבינות
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מתכונים קלים
  • טיגון בשמן עמוק
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים