דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה מפסטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה מפסטה

לזניה מפסטה

(1)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: אתי
לזניה מהירה שמכינים מפסטה שטוחה, רוטב עגבניות וגבינות. מתכון שילדים אוהבים ואפשר לתקתק במהירות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פאפארדלה מבושלת לפי הוראות היצרן
1  צנצנת
רוטבעגבניות לבישול פסטה
5 
ביצה
2  גביעים
גבינת קוטג'
50  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררות
1  חבילה
פטריות שמפיניון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבלשים את הפסטה לפי ההוראות ומסננים ממים.
  • שלב 2

    0 דקות
    ומערבבים עם רוטב עגבניות כאילו מכינים ספגטי פשוט. מניחים לצינון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לפסטה והרוטב 4 ביצים וגביע גבינה לבנה או קוטג'.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים, מכינים תערובת גבינות: מערבבים גביע גבינה לבנה או קוטג', פטריות / אנטיפסטי, או כל ירק / תוספת שאוהבים. מוסיפים ביצה ומערבבים לתערובת אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסדרים בתבנית חצי מתערובת הפסטה, משטחים מעל את תערובת הגבינות, ואת חצי שני של הפסטה. מפזרים מעל גבינה מגוררת.
  • שלב 6

    15 דקות
    אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 15 דקות, עד שהגבינה נמסה.
לזניה מפסטה

שלב 1 מתוך 6

מבלשים את הפסטה לפי ההוראות ומסננים ממים.

לזניה מפסטה

שלב 2 מתוך 6

ומערבבים עם רוטב עגבניות כאילו מכינים ספגטי פשוט. מניחים לצינון.

לזניה מפסטה

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים לפסטה והרוטב 4 ביצים וגביע גבינה לבנה או קוטג'.

לזניה מפסטה

שלב 4 מתוך 6

בינתיים, מכינים תערובת גבינות: מערבבים גביע גבינה לבנה או קוטג', פטריות / אנטיפסטי, או כל ירק / תוספת שאוהבים. מוסיפים ביצה ומערבבים לתערובת אחידה.

לזניה מפסטה

שלב 5 מתוך 6

מסדרים בתבנית חצי מתערובת הפסטה, משטחים מעל את תערובת הגבינות, ואת חצי שני של הפסטה. מפזרים מעל גבינה מגוררת.

לזניה מפסטה

שלב 6 מתוך 6

אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 15 דקות, עד שהגבינה נמסה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים