דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה עגבניות וגבינת עזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה עגבניות וגבינת עזים

לזניה עגבניות וגבינת עזים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לזניה עם גבינת עזים, טעימה וקלה להכנה. אפשר לגוון ולהוסיף בין השכובת חצילים מטוגנים או עגבניות מיובשות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
2  צנצנות
רוטב עגבניות
1  גלגל
גבינת
3  כפות
שמן זית
3  כפות
צנוברים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים תבנית מלבנית עמוקה באורך 30 ס"מ בערך.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים מעט רוטב. מניחים שכבה אחת של עלי לזניה, מכסים בשכבת רוטב דקה עד שלא רואים את העלים ומכסים שוב בעלים, חופפים מעט. חוזרים על הפעולה עד שנגמרים עלי הלזניה ומכסים פעם אחרונה בשכבה דקה של רוטב.
  • שלב 4

    30 דקות
    סוגרים בנייר אלומיניום מהדקים את השוליים היטב. אופים בתנור 30 דקות.
  • שלב 5

    10 דקות
    מוציאים ומסירים את נייר האלומיניום. פורסים דק את הגבינה ומסדרים את הפרוסות על הלזניה. אופים, לא מכוסה, עוד 10 דקות.
  • שלב 6

    5 דקות
    בוזקים את הצנוברים ואופים עוד 5 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מצננים 5 דקות ומגישים.
לזניה עגבניות וגבינת עזים

שלב 1 מתוך 7

מחממים תנור ל-180 מעלות.

לזניה עגבניות וגבינת עזים

שלב 2 מתוך 7

משמנים תבנית מלבנית עמוקה באורך 30 ס"מ בערך.

לזניה עגבניות וגבינת עזים

שלב 3 מתוך 7

יוצקים מעט רוטב. מניחים שכבה אחת של עלי לזניה, מכסים בשכבת רוטב דקה עד שלא רואים את העלים ומכסים שוב בעלים, חופפים מעט. חוזרים על הפעולה עד שנגמרים עלי הלזניה ומכסים פעם אחרונה בשכבה דקה של רוטב.

לזניה עגבניות וגבינת עזים

שלב 4 מתוך 7

סוגרים בנייר אלומיניום מהדקים את השוליים היטב. אופים בתנור 30 דקות.

לזניה עגבניות וגבינת עזים

שלב 5 מתוך 7

מוציאים ומסירים את נייר האלומיניום. פורסים דק את הגבינה ומסדרים את הפרוסות על הלזניה. אופים, לא מכוסה, עוד 10 דקות.

לזניה עגבניות וגבינת עזים

שלב 6 מתוך 7

בוזקים את הצנוברים ואופים עוד 5 דקות.

לזניה עגבניות וגבינת עזים

שלב 7 מתוך 7

מצננים 5 דקות ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים