המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן במחבת גבוהה ומטגנים את הבשר עד לסגירתו והפיכתו לפרורי בשר.
מוספים למחבת פלפלים, עגבניות, בצל, שום, רסק עגבניות ומעט מים.
מוסיפים תבלינים לפי הטעם ומבשלים את כל התערובת 7 דקות.
הרכבת הלזניה: מסדרים עלי לזניה בתחתית מגש אפיה.
מעל עלי הלזניה, שמים שליש מתערובת הבשר בלי נוזלים, מעליהם פרוסות חציל וקישוא (לא חובה).
מעליהם שמים שוב עלי לזניה ועליהם שליש מתערובת הבשר בלי נוזלים.
לבסוף מסדרים שכבה נוספת של עלי לזניה ומעל את יתרת תערובת הבשר ואת כל הרוטב/נוזלים.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0