דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה פטריות ושמנת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה פטריות ושמנת

לזניה פטריות ושמנת

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שירן סבג
לזניה עם מלית פטריות, רוטב שמנת עשיר וגבינת מוצרלה, עמק ופרמז'ן. באפייה קצרה של כחצי שעה מתקבלת תוצאה נפלאה.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
1  סלסילה
פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
1  סלסילה
פטריות פורטובלו חתוכות לפרוסות
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
חמאה
2  מיכלים
שמנת מתוקה
2 
ביצה
1  חבילה
שימורי עגבניות שלמות
0  לפי הטעם
בזיליקום יבש
0  לפי הטעם
אורגנו יבש
2  שיני
שום קצוצות
200  גרם
גבינה צהובה מגוררת
200  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
0  לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פלפל לבן
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים בסיר חמאה, לפני שהסיר מתחמם מוסיפים שן שום אחת לאידוי. כאשר הסיר חם מוסיפים את הפטריות, מוסיפים מעט מלח גס ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים את השמנת לבישול ומרתיחים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים אגוז מוסקט, פלפל לבן ומלח, מערבבים, מורידים מהאש ומצננים.
  • שלב 5

    0 דקות
    בינתיים, מערבבים בקערה את העגבניות המרוסקות, שן שום נוספת, בזיליקום ואורגנו יבשים, מלח ופלפל לפי טעם.
  • שלב 6

    0 דקות
    משמנים תבנית פיירקס, או כל תבנית אחרת חסינה לתנור.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת הפטריות שתי ביצים וטורפים, עד שהן נבלעות בתוך תערובת השמנת פטריות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מניחים בתבנית דפי לזניה ועליהן יוצקים חלק מתערובת הפטריות (בערך מצקת אחת).
  • שלב 9

    0 דקות
    לוקחים חופן מגבינת העמק וחופן מגבינת המוצרלה וזורים מעל השמנת.
  • שלב 10

    0 דקות
    מניחים שוב דפי לזניה, יוצקים מהרוטב האדום ומהרוטב שמנת פטריות ושוב זורים גבינות. חוזרים על פעולה זו, עד שהתבנית מתמלאת.
  • שלב 11

    0 דקות
    לאחר שהתבנית מלאה זורים את יתר הגבינות ומעל זורים פרמזן.
  • שלב 12

    30 דקות
    מכניסים לתנור ל-30 דקות, עד שהלזניה זהובה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה ברוטב עגבניות ופטריות

    לזניה ברוטב עגבניות ופטריות

    50 דקות בינוני
  • לזניה ברוטב עגבניות

    לזניה ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני
  • לזניה פטריות עם רוטב בשמל

    לזניה פטריות עם רוטב בשמל

    60 דקות בינוני
  • לזניה חצילים וגבינות

    לזניה חצילים וגבינות

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים