דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה פשוטה וטעימה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה פשוטה וטעימה

לזניה פשוטה וטעימה

(0)
קל
מתכונאי/ת: תכלת אסייג
מי היה מאמין שזה כל כך פשוט להכין לזניה? מובטח שכולם ילקקו את האצבעות

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
3  חבילות
גבינת קוטג' או 9%
3 
ביצה
1  חבילה
רסק עגבניות קטנה
1  שן
שום כתושה
1  טיפה
אורגנו
1  כפית
מלח לפי הטעם
0.5  כפית
פלפל לפי הטעם
100  גרם
גבינה צהובה מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הקוטג' עם הביצים. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • שלב 2

    5 דקות
    בקערה נפרדת: מערבבים רסק עגבניות, שום, אורגנו\בזיליקום (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מלח ופלפל, מוסיפם מים עד שנהיה רוטב אחיד ומעט סמיך.
  • שלב 3

    0 דקות
    משמנים תבנית פיירקס, שמים שכבה של עלי לזניה, מעליה חצי מכמות הקוטג', מעל - חצי מכמות הרסק ומעל כל זה, מעט גבינה צהובה. חוזרים על התהליך שנית מבלי לשים גבינה צהובה למעלה.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים כ-40 דקות בחום 150 מעלות צלזיוס.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר מכן, שמים את יתרת הגבנ"צ ואופים עוד 7 דקות עד שמבעבע. בתיאבון!
לזניה פשוטה וטעימה

שלב 1 מתוך 5

מערבבים את הקוטג' עם הביצים. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

לזניה פשוטה וטעימה

שלב 2 מתוך 5

בקערה נפרדת: מערבבים רסק עגבניות, שום, אורגנו\בזיליקום (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מלח ופלפל, מוסיפם מים עד שנהיה רוטב אחיד ומעט סמיך.

לזניה פשוטה וטעימה

שלב 3 מתוך 5

משמנים תבנית פיירקס, שמים שכבה של עלי לזניה, מעליה חצי מכמות הקוטג', מעל - חצי מכמות הרסק ומעל כל זה, מעט גבינה צהובה. חוזרים על התהליך שנית מבלי לשים גבינה צהובה למעלה.

לזניה פשוטה וטעימה

שלב 4 מתוך 5

אופים כ-40 דקות בחום 150 מעלות צלזיוס.

לזניה פשוטה וטעימה

שלב 5 מתוך 5

לאחר מכן, שמים את יתרת הגבנ"צ ואופים עוד 7 דקות עד שמבעבע. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים