המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
כשהחמאה נמסה, מוסיפים את הקמח, ומערבבים היטב עד שכל הקמח נספג בחמאה.
מוסיפים בהדרגה את החלב. בכל פעם מוסיפים מעט ומערבבים, כך מונעים היווצרות של גושים, עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט, ומבשלים את הרוטב תוך כדי ערבוב עד הסמכה. מוסיפים את רוטב העגבניות, ומערבבים היטב.
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות - טורבו.
מניחים שכבה של דפי לזניה בתבנית.
יוצקים מהרוטב, ומפזרים אותו היטב.
מניחים עוד שכבה של דפי לזניה, ויוצקים מעליה עוד רוטב.
חוזרים על התהליך עד למילוי התבנית.
מכסים את החלק העליון של הלזניה ברוטב, ומפזרים אותו באופן אחיד.
מפזרים מעל את הגבינות.
אופים את הלזניה במשך 30 דקות. אם החלק העליון של הלזניה משחים, ניתן לכסות אותה בנייר כסף, או לחלופין להנמיך מעט את חום התנור. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0