המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ניתן להכין אותה בתבנית מלבנית 20/30 או בכל תבנית מלבנית אחרת שמתאימה.
להכנת הבשמל: מחממים בסיר 100 גרם חמאה ו-4 כפות קמח, מערבבים ומוסיפים בהדרגה 1 כפית מלח ו-3 כוסות חלב, תוך כדי ערבוב עם מטרפה, עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד. מסירים מהאש.
להכנת הקראמבל: מערבבים יחד 4 כפות פירורית זהב, 3 כפות שמן זית, 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת, 1 כפית שום כתוש או שום גבישי ו-1 כף עלי תימין.
להרכבה: שמים בתבנית 2 כפות מהרוטב עגבניות-בזיליקום ומורחים על התחתית, מסדרים עלי לזניה ומניחים מעל בשמל, מעל רוטב עגבניות ומעל גבינת מוצרלה מגוררת.
שמים עוד עלי לזניה ומעל שוב בשמל, רוטב עגבניות-בזיליקום וגבינת מוצרלה מגוררת. שמים עלי לזניה לשכבה שלישית ומעל בשמל וקראמבל.
אופים בחום של 180 מעלות כ- 35 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0