המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים קוטג', שמנת, ביצים ו-100 גר' גבינת עמק בקערה.
בקערה נפרדת מערבבים רסק עגבניות, תבלין פיצה, מלח וסוכר ומוסיפים כוס מים חמים.
מניחים עלי לזניה על התבנית. מורחים שליש מתערובת הקוטג' ועליה את הרסק, מניחים שוב עלי לזניה וחוזרים על כך עוד פעמיים. על שכבת העלים האחרונה שופכים את רוטב העגבניות הנותר. מכסים בנייר כסף.
אופים ב-180 מעלות למשך בערך 45 דקות.
מוציאים מהתנור, מפזרים על הלזניה 100 גר' גבינת עמק ואופים עוד 15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0