דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה קלה וטעימה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה קלה וטעימה

לזניה קלה וטעימה

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: אילנה שפירא
הלזניה הזאת, כמו שהשם רומז, ממש קלה ומהירה להכנה, והילדים פשוט מתים עליה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
2  גביעים
גבינת קוטג'
2  כוסות
שמנת מתוקה
200  גרם
גבינה צהובה מגוררת
2 
ביצה
2  פחיות
רסק עגבניות
2  כפות
תבלין פיצה
1  כפית
סוכר לבן
0.5  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים קוטג', שמנת, ביצים ו-100 גר' גבינת עמק בקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה נפרדת מערבבים רסק עגבניות, תבלין פיצה, מלח וסוכר ומוסיפים כוס מים חמים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים עלי לזניה על התבנית. מורחים שליש מתערובת הקוטג' ועליה את הרסק, מניחים שוב עלי לזניה וחוזרים על כך עוד פעמיים. על שכבת העלים האחרונה שופכים את רוטב העגבניות הנותר. מכסים בנייר כסף.
  • שלב 4

    45 דקות
    אופים ב-180 מעלות למשך בערך 45 דקות.
  • שלב 5

    15 דקות
    מוציאים מהתנור, מפזרים על הלזניה 100 גר' גבינת עמק ואופים עוד 15 דקות.
לזניה קלה וטעימה

שלב 1 מתוך 5

מערבבים קוטג', שמנת, ביצים ו-100 גר' גבינת עמק בקערה.

לזניה קלה וטעימה

שלב 2 מתוך 5

בקערה נפרדת מערבבים רסק עגבניות, תבלין פיצה, מלח וסוכר ומוסיפים כוס מים חמים.

לזניה קלה וטעימה

שלב 3 מתוך 5

מניחים עלי לזניה על התבנית. מורחים שליש מתערובת הקוטג' ועליה את הרסק, מניחים שוב עלי לזניה וחוזרים על כך עוד פעמיים. על שכבת העלים האחרונה שופכים את רוטב העגבניות הנותר. מכסים בנייר כסף.

לזניה קלה וטעימה

שלב 4 מתוך 5

אופים ב-180 מעלות למשך בערך 45 דקות.

לזניה קלה וטעימה

שלב 5 מתוך 5

מוציאים מהתנור, מפזרים על הלזניה 100 גר' גבינת עמק ואופים עוד 15 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים