דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה ריקוטה ירוקה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה ריקוטה ירוקה

לזניה ריקוטה ירוקה

(0)
85 דקות
קל
מתכונאי/ת: צילה עופר
זו בדיוק הלזניה שמתחשק לאכול כל השנה - לזניה מיוחדת, עשירה בטעמים ובגבינות עם נגיעות של תרד ובזיליקום

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
0.5  כוס
בזיליקום
500  גרם
תרד
2  כוסות
פירורי לחם פירורית זהב
3  כפות
צנוברים
0.5  כוס
גבינת פרמזן מגוררת
500  גרם
גבינת ריקוטה
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית
0.5  כפית
אגוז מוסקט
300  גרם
גבינה, קימל
50  גרם
חמאה
0.25  כפית
פלפל שחור
0.5  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

85 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את עלי הלזניה לפי ההוראות בגב באריזה, ומניחים על מגבת למנוחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    הכנת המלית: מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, גבינה בולגרית, גבינת פרמזן, אגוז מוסקט, מלח, פלפל, עלי בזיליקום, תרד, צנוברים קלויים ופירורי לחם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מברישים קלות תבנית אפייה בחמאה מומסת, ומניחים שכבה של עלי לזניה.
  • שלב 4

    0 דקות
    שמים מעל שכבת עלי הלזניה רבע מכמות המלית, ומעל מפזרים פרוסות של גבינת פסטו קשה.
  • שלב 5

    0 דקות
    שמים שכבה שנייה של עלי לזניה ומעל רבע מהמלית, שכבה שלישית של לזניה ומעל רבע מהמלית.
  • שלב 6

    0 דקות
    שמים שכבה נוספת של עלי לזניה, ומעל את שארית המלית.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכסים את שכבת המלית בפרוסות של גבינת פסטו קשה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מהדקים היטב בקצוות וחותכים ל-12 פרוסות לפני האפייה.
  • שלב 9

    60 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות, ואופים 60 דקות או עד השחמת הגבינה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה ברוטב עגבניות ופטריות

    לזניה ברוטב עגבניות ופטריות

    50 דקות בינוני
  • לזניה ברוטב עגבניות

    לזניה ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני
  • לזניה פטריות עם רוטב בשמל

    לזניה פטריות עם רוטב בשמל

    60 דקות בינוני
  • לזניה חצילים וגבינות

    לזניה חצילים וגבינות

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים