-
שלב 1
0 דקות
שופכים לקערה את רוטב העגבניות, אורגנו, רבע כוס מהשמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת רוטב ורוד.
-
שלב 2
0 דקות
מניחים בקערה השניה את הקמח וחצי כוס מהשמנת המתוקה ומערבבים עד אשר אין גושים. אם נוצרים גושים מועכים אותם על דפנות הקערה.
-
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הביצים, קוטג' ,מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
שלב 4
0 דקות
בעזרת מבוגר, מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
-
שלב 5
0 דקות
מפזרים בצורה אחידה על תבנית האפייה, 4 כפות מרוטב העגבניות. מסדרים על הרוטב 6 עלי לזניה זה לצד זה כך שיכסו את כל התבנית.
-
שלב 6
0 דקות
שופכים את תערובת הגבינה על עלי הלזניה ומורחים אותה בעזרת גב הכף בצורה אחידה. מסדרים 6 עלי לזניה זה לצד זה כך שלא רואים את שכבת הגבינה.
-
שלב 7
0 דקות
שופכים על עלי הלזניה את רוטב העגבניות ומפזרים בצורה אחידה. מסדרים 6 עלי לזניה זה לצד זה כך שלא רואים את הרוטב.
-
שלב 8
0 דקות
שופכים על עלי הלזניה את השמנת שנותרה במיכל. דואגים שהשמנת תרטיב את כל עלי הלזניה. מפזרים את הגבינה הצהובה על העלים.
-
שלב 9
30 דקות
בעזרת מבוגר, מכניסים את התבנית לתנור ואופים את הלזניה 30 דקות, או עד אשר הגבינה נמסה וצבעה הופך לזהוב.
כתוב ביקורת