דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה 4 גבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה 4 גבינות

לזניה 4 גבינות

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
הכי קל ופשוט בעולם: רק מערבבים ומרכיבים לזניה משובחת מקוטג', גבינה לבנה, גבינת שמנת ופטה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש לפי גודל התבנית
1  כוס
רסק עגבניות
2  כפות
רסק עגבניות
1  כפית
מלח גס
0.5  כפית
פלפל שחור
1  כפית
אורגנו
2  כפות
שמן זית
2  גביעים
גבינת קוטג'
2  כוסות
גבינה לבנה 5%
1  גביע
גבינת שמנת
150  גרם
גבינת פטה / בולגרית כגון פטה\בולגרית
1  כף
אורגנו
1  כפית
מלח גס
1  כפית
פלפל שחור לפי הטעם
1  סלסילה
פטריות שמפיניון בטטה או מוצרלה מגוררת לסגור את הלזניה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכניס את כל 4 סוגי הגבינות לקערה, להוסיף את האורגנו ,המלח והפלפל.
  • שלב 2

    0 דקות
    לערבב את כח מצרכי הרוטב לתערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לסדר את דפי הלזניה בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולמרוח מעל שכבה של גבינות בעובי של כ-2 ס"מ ומעל זה יש אפשרות לפזר פטריות קצוצות או בטטה .
  • שלב 4

    0 דקות
    חוזרים על הפעולה פעם נוספת.
  • שלב 5

    0 דקות
    בפעם השלישית מכסים בדפי לזניה ומעל יוצקים את רוטב העגבנות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים את גבינת המוצרלה המגורדת וסוגרים את התבנית בניר כסף,
  • שלב 7

    0 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 45 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מורידים את נייר הכסף ואופים 15 דקות נוספות על מנת שהגבינה המגורדת תקבל צבע.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה ברוטב עגבניות ופטריות

    לזניה ברוטב עגבניות ופטריות

    50 דקות בינוני
  • לזניה ברוטב עגבניות

    לזניה ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני
  • לזניה פטריות עם רוטב בשמל

    לזניה פטריות עם רוטב בשמל

    60 דקות בינוני
  • לזניה חצילים וגבינות

    לזניה חצילים וגבינות

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים