דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמניות בולונז טבעוניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמניות בולונז טבעוניות

לחמניות בולונז טבעוניות

(1)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
לחמניות מבצק שמרים רך ואוורירי במלית מתובלת וטעימה של טחון טבעוני סנסשיונל

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
טבעול סנסשיונל טחון צמחוני
500  גרם
קמח מנופה
3  כפות
סוכר לבן
1  כף
שמרים יבשים
1  כפית
מלח
3  כפות
שמן קנולה
1.25  כוסות
מים בטמפרטורת החדר
4  כפות
שמן זית
1  גדול
בצל מקולף, קצוץ ומטוגן
4  שיני
שום כתושות
2  כפות
פטרוזיליה (חופן עשבי תיבול קצוצים אהובים כמו פטרוזיליה, נענע וכו')
1  כף
תבלין עוף
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    להכנת הבצק: לשים את כל המרכיבים (קמח, שמרים,סוכר, מלח, שמן ומים) במיקסר 8-10 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד ומבריק שנפרד מהקערה ונשאר מעט דביק בתחתית. אם צריך, אפשר להוסיף מעט מים בהדרגה. מכסים את הקערה ומניחים לבצק לתפוח כשעה בטמפרטורת החדר או לילה במקרר.
  • שלב 2

    5 דקות
    להכנת המילוי: מחממים שמן זית במחבת, מטגנים את הבצל ומזהיבים מעט.
  • שלב 3

    5 דקות
    מניחים בקערה את הטחון הטבעוני, מוסיפים את השום, צ'ילי לפי טהעם, מלח ופלפל לפי הטעם והתבלינים והבצל המטוגן.
  • שלב 4

    3 דקות
    מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 5

    10 דקות
    לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו ל-2. מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי כ-3 מ"מ, מפזרים את המילוי ומשטחים. מגלגלים את הבצק לרולדה וחותכים לשושנים. אפשר גם לחתוך עם גלגלת וליצור שבלולים.
  • שלב 6

    10 דקות
    חוזרים על הפעולות עם החלק השני של הבצק ומסדרים את השושנים על תבניות מרופדות נייר אפייה.
  • שלב 7

    30 דקות
    מכסים ומתפיחים עוד 30 דקות.
  • שלב 8

    1 דקות
    מחממים תנור ל-200 מעלות (חום עליון ותחתון או טורבו).
  • שלב 9

    30 דקות
    מורחים את השושנים בשמן ואופים 30 דקות או עד הזהבה. מגישים חם. ניתן להגיש עם טחינה.
לחמניות בולונז טבעוניות

שלב 1 מתוך 9

להכנת הבצק: לשים את כל המרכיבים (קמח, שמרים,סוכר, מלח, שמן ומים) במיקסר 8-10 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד ומבריק שנפרד מהקערה ונשאר מעט דביק בתחתית. אם צריך, אפשר להוסיף מעט מים בהדרגה. מכסים את הקערה ומניחים לבצק לתפוח כשעה בטמפרטורת החדר או לילה במקרר.

לחמניות בולונז טבעוניות

שלב 2 מתוך 9

להכנת המילוי: מחממים שמן זית במחבת, מטגנים את הבצל ומזהיבים מעט.

לחמניות בולונז טבעוניות

שלב 3 מתוך 9

מניחים בקערה את הטחון הטבעוני, מוסיפים את השום, צ'ילי לפי טהעם, מלח ופלפל לפי הטעם והתבלינים והבצל המטוגן.

לחמניות בולונז טבעוניות

שלב 4 מתוך 9

מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

לחמניות בולונז טבעוניות

שלב 5 מתוך 9

לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו ל-2. מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי כ-3 מ"מ, מפזרים את המילוי ומשטחים. מגלגלים את הבצק לרולדה וחותכים לשושנים. אפשר גם לחתוך עם גלגלת וליצור שבלולים.

לחמניות בולונז טבעוניות

שלב 6 מתוך 9

חוזרים על הפעולות עם החלק השני של הבצק ומסדרים את השושנים על תבניות מרופדות נייר אפייה.

לחמניות בולונז טבעוניות

שלב 7 מתוך 9

מכסים ומתפיחים עוד 30 דקות.

לחמניות בולונז טבעוניות

שלב 8 מתוך 9

מחממים תנור ל-200 מעלות (חום עליון ותחתון או טורבו).

לחמניות בולונז טבעוניות

שלב 9 מתוך 9

מורחים את השושנים בשמן ואופים 30 דקות או עד הזהבה. מגישים חם. ניתן להגיש עם טחינה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • אפייה
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מוצרי מאפה
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    55 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    60 דקות בינוני
  • לחמניות טעימות לפסח

    לחמניות טעימות לפסח

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים