דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמניות גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמניות גבינה

לחמניות גבינה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: bodas julia
לחמניות גבינה רכות וטעימות, אפשר להכין יומיים מראש ולאפות קרוב להגשה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
חמאה רכה
250  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
250  גרם
גבינת קוטג'
3 
ביצה
3.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כפית
מלח
1.5  כוסות
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
0  לפי הטעם
שומשום לקישוט, אם רוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה עם גבינה וקוטג'.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים אחת אחת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינות הקשות, ומעבדים עד לקבלת בצק רך ודביק.
  • שלב 4

    0 דקות
    ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן, בתערובת עד כשני שליש גובה. משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).
  • שלב 5

    25 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה. מגישים מיד. בתיאבון!
לחמניות גבינה

שלב 1 מתוך 5

מעבדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה עם גבינה וקוטג'.

לחמניות גבינה

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הביצים אחת אחת.

לחמניות גבינה

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינות הקשות, ומעבדים עד לקבלת בצק רך ודביק.

לחמניות גבינה

שלב 4 מתוך 5

ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן, בתערובת עד כשני שליש גובה. משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).

לחמניות גבינה

שלב 5 מתוך 5

מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה. מגישים מיד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    55 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    60 דקות בינוני
  • לחמניות טעימות לפסח

    לחמניות טעימות לפסח

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים