דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמניות גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמניות גבינה

לחמניות גבינה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Eti Amar-Assayag
יותר טוב ממאפיה: לחמניות תפוחות וטעימות, עם מילוי גבינה מושלם וקצח או שומשום מעל בשביל החגיגיות.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
550  גרם
קמח לבן
1  כוס
חלב חם
50  גרם
שמרים יבשים
0.25  כוס
שמן קנולה
1 
ביצה
1 
חלמון לשמור את החלמון לציפוי
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
מלח
1  חבילה
גבינת חמד
40  גרם
חמאה מומסת
1 
חלמון
1  כפית
שמן קנולה
1  כפית
חלב
0  לפי הטעם
שומשום
0  לפי הטעם
קצח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה חלב חם, סוכר ושמרים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר שהשמרים תססו, מוסיפים פנימה ביצה וחלבון ביצה ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים שמן ומערבבים מעט.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים מלח ולאחר מכן קמח מנופה בהדרגה, עד לקבלת בצק רך. לשים מעט את הבצק, עד קבלת בצק גמיש ומבריק.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים ומניחים להתפחה עד שיכפיל את נפחו (אפשר להשאיר לילה במקרר להתפחה).
  • שלב 6

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לכדורים על משטח עבודה משומן.
  • שלב 7

    0 דקות
    מרדדים כל כדור לעלה דק.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצרים 3 חתכים בחלק המרוחק מאיתנו, בעזרת חותכן ביצה (לא לחתוך עד הסוף).
  • שלב 9

    0 דקות
    מערבבים גבינת חמד עם חמאה מומסת.
  • שלב 10

    0 דקות
    מניחים בחלק הקרוב אלינו כפית מהמלית ומגלגלים. נוצרת לחמנייה ארוכה עם דוגמה (משלושת החתכים שסימנו).
  • שלב 11

    0 דקות
    מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מכסים ומניחים לתפוח.
  • שלב 12

    0 דקות
    מערבבים יחד חלמון, כפית שמן וכפית חלב, מברישים כל לחמנייה.
  • שלב 13

    0 דקות
    מפזרים מעל מעט שומשום או קצח.
  • שלב 14

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אחר הצהריים
  • מקור הסיבים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות שיפון

    לחמניות שיפון

    60 דקות קל
  • לחמניות ריקוטה ופירות יער

    לחמניות ריקוטה ופירות יער

    40 דקות בינוני
  • לחמניות גבינה מתוקות

    לחמניות גבינה מתוקות

    120 דקות בינוני
  • לחמניות של פסח

    לחמניות של פסח

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים