דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמניות גוז'ר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמניות גוז'ר

לחמניות גוז'ר

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
המקור צרפתי, הביצוע פשוט להפליא ומעוט מרכיבים והתוצאה ממלאה את הבית בריח נפלא ואת עיני האורחים בפליאה. בקיצור: שיחוק

רכיבים

מנות 30

המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.25  כוסות
מים
70  גרם
חמאה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0.25  קורט
אגוז מוסקט טחון
4 
ביצה
1  כוס
קמח לבן
150  גרם
גבינת אמנטל מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את המים והחמאה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה (החמאה צריכה להימס לגמרי בתוך המים).
  • שלב 2

    0 דקות
    מנמיכים להבה, מוסיפים את כל הקמח בבת אחת ומערבבים במרץ עד שמקבלים תערובת אחידה שנפרדת מהדפנות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסירים מהאש. מוסיפים מלח, פלפל, מוסקט וביצה אחת ומערבבים היטב. כשהתערובת אחידה לגמרי מוסיפים עוד ביצה וטורפים ושוב כשהתערובת אחידה עוד ביצה ועוד אחת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרפדים תבניות גדולות בנייר אפייה. מרטיבים ידיים ויוצרים מהבצק כשלושים כדורים. מסדרים ברווחים בתבניות ואופים בחום בינוני-גבוה (כ-230 מעלות) עד שמשחים. מגישים מיד.
לחמניות גוז'ר

שלב 1 מתוך 5

שמים את המים והחמאה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה (החמאה צריכה להימס לגמרי בתוך המים).

לחמניות גוז'ר

שלב 2 מתוך 5

מנמיכים להבה, מוסיפים את כל הקמח בבת אחת ומערבבים במרץ עד שמקבלים תערובת אחידה שנפרדת מהדפנות.

לחמניות גוז'ר

שלב 3 מתוך 5

מסירים מהאש. מוסיפים מלח, פלפל, מוסקט וביצה אחת ומערבבים היטב. כשהתערובת אחידה לגמרי מוסיפים עוד ביצה וטורפים ושוב כשהתערובת אחידה עוד ביצה ועוד אחת.

לחמניות גוז'ר

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.

לחמניות גוז'ר

שלב 5 מתוך 5

מרפדים תבניות גדולות בנייר אפייה. מרטיבים ידיים ויוצרים מהבצק כשלושים כדורים. מסדרים ברווחים בתבניות ואופים בחום בינוני-גבוה (כ-230 מעלות) עד שמשחים. מגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    55 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    60 דקות בינוני
  • לחמניות טעימות לפסח

    לחמניות טעימות לפסח

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים