דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמניות פסח ממולאות בבשר ותבלינים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמניות פסח ממולאות בבשר ותבלינים

לחמניות פסח ממולאות בבשר ותבלינים

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: dolly sade
בפסח תמיד רעבים, לכן נחמד שיש לחמניות כשרות לפסח, ממולאות בבשר טחון ותבלינים, שאפשר לנשנש בין הארוחות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
מים
150  מיליליטר
שמן קנולה
1  כפית
אבקת אפייה כשרה לפסח
2  כפיות
מלח גס
1  כוס
קמח מצה
5 
ביצה
0.5  קילוגרם
בשר בקר
2  כפיות
שמן קנולה
1 
בצל קצוץ דק
1  שן
שום קצוץ דק
1  קורט
פפריקה אדומה מתוקה
0.25  זר
פטרוזיליה
0  לפי הטעם
כמון טחון
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל- 200 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר מרתיחים מים ושמן וכשרותח מכבים ומוסיפים את הביצים בבת אחת, תוך כדי ערבוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ויוצרים לחמניות ארוכות באמצעות שק זילוף.
  • שלב 5

    45 דקות
    אופים במשך 45 דקות ומחכים שיצטנן לפני שממלאים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים מחבת ומזלפים לתוכו מעט שמן, כשמתחמם, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את השום והבשר ומערבבים עד שמתפורר.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוסיפים את התבלינים וכאשר הבשר מוכן, מכבים את האש.
  • שלב 9

    20 דקות
    פורסים את הלחמניות ומכניסים את הבשר לתוכן. מכניסים לתנור שחומם לטמפרטורה של כ-160 מעלות למשך כ-20 דקות, עד שהבשר מוכן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • אביב
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות בריוש ללא גלוטן וכשרות לפסח

    לחמניות בריוש ללא גלוטן וכשרות לפסח

    60 דקות קל
  • לחמניות ביס ללא גלוטן

    לחמניות ביס ללא גלוטן

    60 דקות קל
  • לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    55 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים