המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה.
בסיר מרתיחים מים ושמן וכשרותח מכבים ומוסיפים את הביצים בבת אחת, תוך כדי ערבוב.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ויוצרים לחמניות ארוכות באמצעות שק זילוף.
אופים במשך 45 דקות ומחכים שיצטנן לפני שממלאים.
מחממים מחבת ומזלפים לתוכו מעט שמן, כשמתחמם, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים את השום והבשר ומערבבים עד שמתפורר.
מוסיפים את התבלינים וכאשר הבשר מוכן, מכבים את האש.
פורסים את הלחמניות ומכניסים את הבשר לתוכן. מכניסים לתנור שחומם לטמפרטורה של כ-160 מעלות למשך כ-20 דקות, עד שהבשר מוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0