דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לילות בירות (ליאלי ביירות)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לילות בירות (ליאלי ביירות)

לילות בירות (ליאלי ביירות)

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
קינוח פודינג וסולת עם גרגירי המסטיקא - גרירי שרף של עץ ים תיכוני שמעניק טעם ייחודי

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  ליטר
חלב
0.5  כוס
סולת
1  כפית
קמח תירס
3  כפות
סוכר לבן
5 
מסטיקים עגולים ניתן להשיג בחנויות תבלינים, בשוק לוינסקי או דומים
1  עלה
למון גראס
1  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
מים
1  כפית
מיץ לימון
1  מיכל
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
אגוזי מלך טחונים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרסקים היטב את גרגירי המסטיקא.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר מתאים, מערבבים את כל מרכיבי הפודינג מלבד המסטיקא. מבשלים את הכל על להבה בינונית, תוך ערבוב, עד שהתערובת מסמיכה מעט ואז מערבבים פנימה את המסטיקא ומסירים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים את הפודינג לקעריות הגשה או לתבנית אחת מרכזית ומקררים.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים מכינים את הסירופ: בסיר, על להבה בינונית, מערבבים את הסוכר עם המים ועלי הגרניום ומבשלים עד רתיחה. מסירים מהאש ומשאירים את העלים בתוך הסירופ עד להגשה. מצננים.
  • שלב 5

    1 דקות
    לפני ההגשה, מכינים קצפת ויוצקים אותה על הפודינג. זורים מעל אגוזים (אפשר גם פיסטוקים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומגישים את הסירופ בכלי קטן להזלפה, בצד. פרח גרניום סגול לקישוט בצד יעשה הרבה הבדל.
לילות בירות (ליאלי ביירות)

שלב 1 מתוך 5

מרסקים היטב את גרגירי המסטיקא.

לילות בירות (ליאלי ביירות)

שלב 2 מתוך 5

בסיר מתאים, מערבבים את כל מרכיבי הפודינג מלבד המסטיקא. מבשלים את הכל על להבה בינונית, תוך ערבוב, עד שהתערובת מסמיכה מעט ואז מערבבים פנימה את המסטיקא ומסירים מהאש.

לילות בירות (ליאלי ביירות)

שלב 3 מתוך 5

יוצקים את הפודינג לקעריות הגשה או לתבנית אחת מרכזית ומקררים.

לילות בירות (ליאלי ביירות)

שלב 4 מתוך 5

בינתיים מכינים את הסירופ: בסיר, על להבה בינונית, מערבבים את הסוכר עם המים ועלי הגרניום ומבשלים עד רתיחה. מסירים מהאש ומשאירים את העלים בתוך הסירופ עד להגשה. מצננים.

לילות בירות (ליאלי ביירות)

שלב 5 מתוך 5

לפני ההגשה, מכינים קצפת ויוצקים אותה על הפודינג. זורים מעל אגוזים (אפשר גם פיסטוקים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומגישים את הסירופ בכלי קטן להזלפה, בצד. פרח גרניום סגול לקישוט בצד יעשה הרבה הבדל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    45 דקות קל
  • גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    100 דקות מאתגר
  • גלילות תמרים

    גלילות תמרים

    60 דקות בינוני
  • גלילות חצילים וגבינה ברוטב עגבניות

    גלילות חצילים וגבינה ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים