המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את תפוח האדמה המבושל ומועכים במזלג בקערה גדולה לפירה גס.
שוטפים את המנגולד. נפטרים מהגבעולים. קוצצים גס את החלק הירוק ומוסיפים לקערה.
מוסיפים גם את הגבינה הלבנה, הביצים והפלפל. מוסיפים חצי מהגבינה הצהובה ומערבבים היטב.
משמנים תבנית פיירקס בשמן זית. יוצקים פנימה את התערובת וזורים מעל את שארית הגבינה הצהובה. אם רוצים אפשר לזרות מעל עוד פלפל שחור.
אופים בחום של 180 מעלות במשך 50 דקות, עד שמשחים.
מגישים חם, קר או בטמפרטורת החדר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0