דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה תפוחי אדמה ובטטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה תפוחי אדמה ובטטה

מאפה תפוחי אדמה ובטטה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תפוחי אדמה ובטטות בשמן זית, שום ורוזמרין

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה בינוניים, קלופים
2 
בטטה בינוניות, קלופות
0.5  כוס
מים
2  שיני
שום כתושות
2  כפות
שמן זית
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
1  ענף
רוזמרין או 2 ענפי קורנית (תימין)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים את תפוחי האדמה והבטטות לעיגולים בעובי כ-0.5 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסדרים את הפרוסות לסירוגין, שכבת תפוחי אדמה ושכבת בטטות, בתבנית פיירקס. יוצקים את המים לתבנית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מורחים את השום הכתוש על הפרוסות, מטפטפים מעל את שמן הזית, בוזקים את המלח ואת הפלפל ומפזרים את התבלינים הטריים, חתוכים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים בתנור מחומם מראש לחום בינוני-גבוה 190 מעלות 30 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-20-30 דקות, עד ששולי המאפה מזהיבים.
מאפה תפוחי אדמה ובטטה

שלב 1 מתוך 5

פורסים את תפוחי האדמה והבטטות לעיגולים בעובי כ-0.5 ס"מ.

מאפה תפוחי אדמה ובטטה

שלב 2 מתוך 5

מסדרים את הפרוסות לסירוגין, שכבת תפוחי אדמה ושכבת בטטות, בתבנית פיירקס. יוצקים את המים לתבנית.

מאפה תפוחי אדמה ובטטה

שלב 3 מתוך 5

מורחים את השום הכתוש על הפרוסות, מטפטפים מעל את שמן הזית, בוזקים את המלח ואת הפלפל ומפזרים את התבלינים הטריים, חתוכים.

מאפה תפוחי אדמה ובטטה

שלב 4 מתוך 5

מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים בתנור מחומם מראש לחום בינוני-גבוה 190 מעלות 30 דקות.

מאפה תפוחי אדמה ובטטה

שלב 5 מתוך 5

מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-20-30 דקות, עד ששולי המאפה מזהיבים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים