דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוקפץ ירקות קלאסי עם רוטב אסייתי למוקפץ

אפשר סרטונים

לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן

אפשר סרטונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוקפץ ירקות קלאסי עם רוטב אסייתי למוקפץ

מוקפץ ירקות קלאסי עם רוטב אסייתי למוקפץ

(0)
10 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אוליבר
סוד המוקפץ ירקות המושלם טמון ברוטב שלו. קבלו מתכון מעולה עם רוטב למוקפץ ממש כמו במסעדות, שישדרג לכם את הטעמים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כפות
שמן קנולה
1 
בצל סגול פרוס
2 
גזר חתוכים לגפרורים
1 
פלפל אדום חתוך לגפרורים
1  ראש
ברוקולי מפורק לפרחים
0.5  כוס
רוטב למוקפץ 290 מ"ל
1  חבילה
נודלס אטריות להקפצה אסם (שתי יחידות מתוך החבילה, מבושלות לפי ההוראות על האריזה)
2  ענפי
בצל ירוק פרוס לטבעות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

10 דקות
  • שלב 1

    3 דקות
    מחממים ווק או מחבת, מוסיפים שמן, בצל סגול, גזרים, ברוקולי ופלפל אדום, מקפיצים 3-4 דקות, עד שהירקות חמים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הרוטב למוקפץ, ומקפיצים עוד דקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים אטריות, וממשיכים להקפיץ.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקשטים בבצל ירוק ומגישים. בתיאבון!
מוקפץ ירקות קלאסי עם רוטב אסייתי למוקפץ

שלב 1 מתוך 4

מחממים ווק או מחבת, מוסיפים שמן, בצל סגול, גזרים, ברוקולי ופלפל אדום, מקפיצים 3-4 דקות, עד שהירקות חמים.

מוקפץ ירקות קלאסי עם רוטב אסייתי למוקפץ

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הרוטב למוקפץ, ומקפיצים עוד דקה.

מוקפץ ירקות קלאסי עם רוטב אסייתי למוקפץ

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים אטריות, וממשיכים להקפיץ.

מוקפץ ירקות קלאסי עם רוטב אסייתי למוקפץ

שלב 4 מתוך 4

מקשטים בבצל ירוק ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • נודלס
  • בראנץ'
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    50 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • עוף מוקפץ עם קשיו ברוטב סויה

    עוף מוקפץ עם קשיו ברוטב סויה

    30 דקות בינוני
  • פילה עוף מוקפץ עם נקניקיות

    פילה עוף מוקפץ עם נקניקיות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים