דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוקפץ סלמון ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוקפץ סלמון ופטריות

מוקפץ סלמון ופטריות

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
מוקפץ קליל להכנה עם עוף או עם דג. להכין ולזלול

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  בקבוק
רוטב סויה סיני 290 מ"ל בסגנון סיני
5 
פלפל אדום חתוכות לרצועות
1  סלסילה
פטריות שמפיניון חתוך לפרוסות
1  סלסילה
פטריות פורטובלו חצויות
1  נתח
סלמון פילה
5  גרם
פלפל לבן
1  חבילה
נודלס אטריות מסולסלות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את אטריות הנודלס לפי הוראות היצרן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את הסויה במחבת ווק.
  • שלב 3

    10 דקות
    מוסיפים 5 גרם פלפל לבן, ואחרי שהסויה רותחת, מוסיפים את הסלמון (ניתן להמיר את הסלמון בחצי קילו חזה עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הגמבות ונותנים לזה לרתוח.
  • שלב 5

    0 דקות
    אחרי שהגמבות מחליפות צבע וריח, מוסיפים את הפטריות.
  • שלב 6

    15 דקות
    אחרי בישול קצר של 15 דקות, מערבבים את כל המצרכים ומוסיפים את הנודלס. בתיאבון!
מוקפץ סלמון ופטריות

שלב 1 מתוך 6

מכינים את אטריות הנודלס לפי הוראות היצרן.

מוקפץ סלמון ופטריות

שלב 2 מתוך 6

מחממים את הסויה במחבת ווק.

מוקפץ סלמון ופטריות

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים 5 גרם פלפל לבן, ואחרי שהסויה רותחת, מוסיפים את הסלמון (ניתן להמיר את הסלמון בחצי קילו חזה עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..

מוקפץ סלמון ופטריות

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את הגמבות ונותנים לזה לרתוח.

מוקפץ סלמון ופטריות

שלב 5 מתוך 6

אחרי שהגמבות מחליפות צבע וריח, מוסיפים את הפטריות.

מוקפץ סלמון ופטריות

שלב 6 מתוך 6

אחרי בישול קצר של 15 דקות, מערבבים את כל המצרכים ומוסיפים את הנודלס. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נודלס מוקפץ עם ירקות ובוטנים

    נודלס מוקפץ עם ירקות ובוטנים

    60 דקות בינוני
  • בקר מוקפץ חריף אש

    בקר מוקפץ חריף אש

    40 דקות בינוני
  • מוקפץ ירקות קלאסי עם רוטב אסייתי למוקפץ

    מוקפץ ירקות קלאסי עם רוטב אסייתי למוקפץ

    10 דקות קל
  • ספגטי עם חזה עוף מוקפץ, פלפלים ועשבי תיבול

    ספגטי עם חזה עוף מוקפץ, פלפלים ועשבי תיבול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים