המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה שוברים את המצות לחתיכות קטנות ומערבבים עם החלב. משרים כ-4 דק' או עד שהחלב נספג במצה. בקערה נפרדת, מערבבים יחד 4 ביצים עם המלח והפלפל ומוסיפים לשברי המצות. מערבבים יחד היטב.
במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן ושופכים למחבת החמה חצי מהבלילה של המצות ומטגנים כדקה על אש גבוהה . מורידים לאש נמוכה. מסדרים את העגבניות הפרוסות במרכז כאשר משאירים שוליים של כ- 0.5 ס"מ. מפזרים מעל מוצרלה ועלי בזיליקום מעט קרועים. שופכים מעל את הבלילה שנותרה. מכסים במכסה ומטגנים עוד 5 דק'.
כאשר המצה בריי מתייצב הופכים אותו בעדינות (אפשר להיעזר במכסה או בצלחת גדולה). מוסיפים כף שמן בצידי המחבת (למניעת ייבוש המחבת) ומעלים לאש גבוהה - מטגנים שתי דקות מהצד השני עד שמזהיב מעט. מוציאים מהמחבת ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0