המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את המקלונים לפי ההוראות בגב האריזה, עד שהם פריכים.
לתוך מחבת מכניסים סוכר, חומץ, קטשופ וסויה ומערבבים. על אש בינונית מביאים את הרוטב לבעבוע.
נותנים לזה לבעבע דקה ואז מוסיפים את מקלוני הכרובית ומערבבים לציפוי. מסדרים על צלחת ומוזגים מעל את שאר הרוטב שנשאר.
מקשטים בטבעות בצל ירוק ושומשום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0