המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
אופים את מקלוני הירקות בחום של 180 מעלות 15-20 דקות.
מערבבים בקערה את היוגורט, טחינה, מיץ לימון ומלח למרקם אחיד ורך, אם הוא סמיך מדי ניתן להוסיף עוד לימון.
מורחים את הממרח על צלחת הגשה רחבה. מפזרים מעל סומאק, עלי אורגנו טריים ושמן זית. מניחים במרכז הצלחת סטיקים של ירקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0