המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
אופים את מקלוני הירקות לפי ההוראות בגב האריזה.
להכנת הרוטב: בבלנדר חזק (או מעבד מזון), מכניסים את כל מרכיבי הרוטב – שמן זית, 2 גבעולי בצל ירוק, 2 שיני שום, בצל שאלוט, קשיו, בזיליקום, תרד, חומץ, דבש, מיץ לימון ומלח פלפל לפי הטעם, וטוחנים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת רוטב חלק, ירוק וקרמי. טועמים ומתקנים תיבול – מוסיפים מלח לפי הטעם.
להכנת הסלט: בקערה גדולה, מערבבים את הכרוב הקצוץ, 1/2 צרור בצל ירוק הקצוץ וקוביות המלפפונים.
יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים היטב, כך שכל הירקות יצופו ברוטב הירוק והמהמם. מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0