המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את מקלוני הירקות לפי ההוראות שעל גבי האריזה (אפשר על 180 מעלות בתבנית אייר פריי כ-18 דקות) אפשר גם לטגן, העיקר שיצאו קריספיים.
שמים במחבת שמן זית ומחממים את השמן מעט. מטגנים קלות את שיני השום על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים את הפלפל היבש לשמן. מוסיפים את הלימון והמלח ומערבבים הכל לאיחוד. מוסיפים חצי מכמות הפטרוזיליה.
מעבירים את המקלונים לקערה, זולפים עליהם את הרוטב ומקפיצים כדי שהטעמים יספגו במקלות. מפזרים עוד פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם דיפ שאוהבים אני הגשתי עם לאבנה וזעתר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0