דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק אספרגוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק אספרגוס

מרק אספרגוס

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
יש אספרגוס בבית? אז אתם חייבים להכין את המרק הזה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  ליטר
מים
1  קילוגרם
אספרגוס חתוך גס
250  גרם
תפוח אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות
1  כף
שמן זית
2 
חלמון
6  כפות
יוגורט
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים בסיר מים ומלח, חותכים את ראשי האספרגוס וחולטים אותם במי המלח הרותחים למשך 1-2 דק'. מוציאים אותם לקערה עם מי קרח.
  • שלב 2

    0 דקות
    על אש נמוכה מבשלים את גבעולי האספרגוס יחד עם תפוחי האדמה למשך כ- 15-20 דק' (עד שהירקות רכים). מסננים וטוחנים. אם יש צורך, מדללים את מחית הירקות בעזרת מי הבישול שהשארנו בצד עד לקבלת מרקם קטיפתי.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה טורפים את החלמונים עם היוגורט, מוסיפים מעט מהמרק (להשוואת טמפרטורה) ומערבבים. מוסיפים למרק תוך כדי ערבוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקפיצים בשמן זית את ראשי האספרגוס. לקערת הגשה יוצקים את קרם האספרגוס ומוסיפים מעל את ראשי האספרגוס המטוגנים.
מרק אספרגוס

שלב 1 מתוך 4

מרתיחים בסיר מים ומלח, חותכים את ראשי האספרגוס וחולטים אותם במי המלח הרותחים למשך 1-2 דק'. מוציאים אותם לקערה עם מי קרח.

מרק אספרגוס

שלב 2 מתוך 4

על אש נמוכה מבשלים את גבעולי האספרגוס יחד עם תפוחי האדמה למשך כ- 15-20 דק' (עד שהירקות רכים). מסננים וטוחנים. אם יש צורך, מדללים את מחית הירקות בעזרת מי הבישול שהשארנו בצד עד לקבלת מרקם קטיפתי.

מרק אספרגוס

שלב 3 מתוך 4

בקערה טורפים את החלמונים עם היוגורט, מוסיפים מעט מהמרק (להשוואת טמפרטורה) ומערבבים. מוסיפים למרק תוך כדי ערבוב.

מרק אספרגוס

שלב 4 מתוך 4

מקפיצים בשמן זית את ראשי האספרגוס. לקערת הגשה יוצקים את קרם האספרגוס ומוסיפים מעל את ראשי האספרגוס המטוגנים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים