דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק בטטה וארטישוק ירושלמי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק בטטה וארטישוק ירושלמי

מרק בטטה וארטישוק ירושלמי

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון שף למרק בטטה וארטישוק בתיבול למון גראס

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
בטטה גדולות חתוכות לקוביות עם הקליפה
2 
גזר חתוכים לקוביות
2 
בצל חתוכים לקוביות
10  שיני
שום
1  כוס
יין לבן
1  ענף
למון גראס
1  כף
בזיליקום קצוץ
3  כפות
כוסברה קצוצה
5  מקלות
סלרי
5 
ארטישוק ירושלמי
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
150  מיליליטר
שמנת מתוקה 32%
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    את ענף הלמון גראס מועכים בעזרת פטיש מטבח, מכניסים לסיר ומטגנים כ- 10 דקות עם מעט שמן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הירקות. לאחר מכן מוסיפים את היין הלבן ומאדים כ-2 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים מים לסיר עד לכיסוי הירקות וכ- 3-4 ס"מ מעל. מביאים את המרק לרתיחה ומנמיכים את האש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים כ-40 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הבזיליקום, הכוסברה, השמנת והפרמזן.
  • שלב 5

    0 דקות
    בסיום ההכנה טוחנים במטחנה את המרק עד לקבלת מרקם חלק ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרק בטטה וארטישוק ירושלמי

שלב 1 מתוך 5

את ענף הלמון גראס מועכים בעזרת פטיש מטבח, מכניסים לסיר ומטגנים כ- 10 דקות עם מעט שמן.

מרק בטטה וארטישוק ירושלמי

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הירקות. לאחר מכן מוסיפים את היין הלבן ומאדים כ-2 דקות.

מרק בטטה וארטישוק ירושלמי

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים מים לסיר עד לכיסוי הירקות וכ- 3-4 ס"מ מעל. מביאים את המרק לרתיחה ומנמיכים את האש.

מרק בטטה וארטישוק ירושלמי

שלב 4 מתוך 5

מבשלים כ-40 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הבזיליקום, הכוסברה, השמנת והפרמזן.

מרק בטטה וארטישוק ירושלמי

שלב 5 מתוך 5

בסיום ההכנה טוחנים במטחנה את המרק עד לקבלת מרקם חלק ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים