דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק בטטה ועדשים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק בטטה ועדשים

מרק בטטה ועדשים

(0)
80 דקות
קל
מתכונאי/ת: אורן צלניק
תעשו לכם חורף חם ומזין עם מרק עשיר של בטטה ושני סוגי עדשים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
עדשים ירוקות
50  גרם
עדשים שחורות
1 
בצל אדום
1 
בטטה גדולה
2  ליטר
מים
0  לפי הטעם
קינמון טחון
0  לפי הטעם
כמון טחון
0  לפי הטעם
הל טחון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
בצל ירוק לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל לאחר שנקצץ לחתיכות קטנות מאוד. מוסיפים את העדשים (לאחר שטיפתם), ומטגנים מעט. מוסיפים קינמון, כמון, הל, מלח ופלפל לפי הטעם, לבסוף מוסיפים מים רתוחים למילוי הסיר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים כרבע שעה ואז מוסיפים את הבטטה חתוכה לקוביות קטנות. ממשיכים לבשל עד להתרככות העדשים והבטטות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מגישים בקערית ומפזרים מלמעלה רסיסי שום ועירית קצוצה. בתיאבון!
מרק בטטה ועדשים

שלב 1 מתוך 3

מטגנים את הבצל לאחר שנקצץ לחתיכות קטנות מאוד. מוסיפים את העדשים (לאחר שטיפתם), ומטגנים מעט. מוסיפים קינמון, כמון, הל, מלח ופלפל לפי הטעם, לבסוף מוסיפים מים רתוחים למילוי הסיר.

מרק בטטה ועדשים

שלב 2 מתוך 3

מבשלים כרבע שעה ואז מוסיפים את הבטטה חתוכה לקוביות קטנות. ממשיכים לבשל עד להתרככות העדשים והבטטות.

מרק בטטה ועדשים

שלב 3 מתוך 3

מגישים בקערית ומפזרים מלמעלה רסיסי שום ועירית קצוצה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • קטניות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים