דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק בטטות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק בטטות

מרק בטטות

(0)
55 דקות
קל
מתכונאי/ת: becki
מרק כתום מתקתק וקרמי עם עקצוץ עדין של ג'ינג'ר

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
בטטה בינוניות קלופות וחתוכות (לא חשוב איך, העיקר בגודל שווה)
1 
בצל קטן קצוץ
1 
גזר קטן מגורר
3  שיני
שום כתושות
0.5  כפית
ג'ינג'ר
1  כף
יין לבן (לא חובה)
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל הקצוץ והגזר עד לשקיפות של הבצל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את השום ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הבטטות ויוצקים מים עד כיסוי ועוד 4 ס"מ (בערך גובה של אצבע מעל הבטטות).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הג'ינג'ר, המלח והפלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    20 דקות
    מבשלים עד להתרכות הבטטות (כ-15-20 דקות).
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את היין ומבשלים עוד כ-2 דק'.
  • שלב 7

    0 דקות
    טוחנים את המרק בבלנדר (בלנדר מוט אם יש).
  • שלב 8

    0 דקות
    אם צריך מוסיפים עוד מים עד לדרגת הסמיכות הרצויה, טועמים ומתבלים שוב אם צריך.
מרק בטטות

שלב 1 מתוך 8

מטגנים את הבצל הקצוץ והגזר עד לשקיפות של הבצל.

מרק בטטות

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים את השום ומערבבים.

מרק בטטות

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את הבטטות ויוצקים מים עד כיסוי ועוד 4 ס"מ (בערך גובה של אצבע מעל הבטטות).

מרק בטטות

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים את הג'ינג'ר, המלח והפלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.

מרק בטטות

שלב 5 מתוך 8

מבשלים עד להתרכות הבטטות (כ-15-20 דקות).

מרק בטטות

שלב 6 מתוך 8

מוסיפים את היין ומבשלים עוד כ-2 דק'.

מרק בטטות

שלב 7 מתוך 8

טוחנים את המרק בבלנדר (בלנדר מוט אם יש).

מרק בטטות

שלב 8 מתוך 8

אם צריך מוסיפים עוד מים עד לדרגת הסמיכות הרצויה, טועמים ומתבלים שוב אם צריך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים