דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק דלעת קטיפתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק דלעת קטיפתי

מרק דלעת קטיפתי

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי ישפה
גרסת הדלעת למרק כתום. כשכולם יצפו לבטטה הצפויה, תפציצו בדלעת - קארי מהמם.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
חמאה
1 
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
2  כפות
קארי
1  קילוגרם
דלעת קלופה וחתוכה לקוביות
300  גרם
תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות
0.5  ליטר
מים
1  מיכל
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את החמאה ומטגנים את הבצל עד הפיכתו לשקוף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הקארי ומבעבעים שניות ספורות.
  • שלב 3

    45 דקות
    מוסיפים את הדלעת, תפוחי אדמה, מים ומביאים לרתיחה, מוסיפים מלח ומרק עוף, ומבשלים על אש נמוכה, עד שהירקות רכים כ-45 דקות.
  • שלב 4

    4 דקות
    טורפים פנימה את השמנת המתוקה (ניתן להמיר את השמנת המתוקה בקרם פרש באותה כמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). ונוזלים נוספים, עד לקבלת מידת סמיכות רצויה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מתקנים את התיבול ומגישים עם עירית קצוצה וקרוטונים.
מרק דלעת קטיפתי

שלב 1 מתוך 5

מחממים את החמאה ומטגנים את הבצל עד הפיכתו לשקוף.

מרק דלעת קטיפתי

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הקארי ומבעבעים שניות ספורות.

מרק דלעת קטיפתי

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הדלעת, תפוחי אדמה, מים ומביאים לרתיחה, מוסיפים מלח ומרק עוף, ומבשלים על אש נמוכה, עד שהירקות רכים כ-45 דקות.

מרק דלעת קטיפתי

שלב 4 מתוך 5

טורפים פנימה את השמנת המתוקה (ניתן להמיר את השמנת המתוקה בקרם פרש באותה כמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). ונוזלים נוספים, עד לקבלת מידת סמיכות רצויה.

מרק דלעת קטיפתי

שלב 5 מתוך 5

מתקנים את התיבול ומגישים עם עירית קצוצה וקרוטונים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל במלח
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק עוף צח עם כרמזלך

    מרק עוף צח עם כרמזלך

    160 דקות בינוני
  • מרק תימני מעולה

    מרק תימני מעולה

    80 דקות קל
  • מרק תירס תאילנדי מעולה!

    מרק תירס תאילנדי מעולה!

    60 דקות קל
  • מרק תפוחי אדמה וכרישה

    מרק תפוחי אדמה וכרישה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים